Select your timezone: Select
Sarasdas

Sporting - Belenenses

12/05 22:05
Added 2011/12/05 20:33 | 0 thanks
  • Yes: 80.0%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 5

Pick: bet title Sportin AH -2 (Sportin AH -2) @-118 8/10 8.00

Portugalijos futbolo taurė. Čia paskutinis šio etapo mačas, kur susitinka galingas Sporting ir silpna Beleneses ekipos.
Sporting viena stipriausių šalies komandų ( galima į vieną gretą statyti su Porto ir Benfika), žaidžia iš tiesų gerą futbolą ir už šiandieninius varžovus atrodo kur kas geriau.
Sportingas prieš tai etapuose įveikė Famalicao iš žemesnio divizionio (2:0) bei taip pat neblogą komandą Braga (2:0). Tad į taurės varžybas žiūrima ganėtinai rimtai.
Beleneses - ekipa, kuri jau ir patekusi į šį etapą gali džiaugtis tuo, nes komanda tiek finansiškai, tiek žaidėjų pajėgumu yra viena silpniausių šiame etape. Visuose etapuose ši ekipa įveikė žemesnio diviziono ekipas, viename jų netgi prireikė pratęsimo, tad apie pajėgumų skirtumą nėra ir kalbos.
Apskritai, Belenenses ir rungtyniaudama antrajame divizione turi ganėtinai daug problemų, yra treti nuo galo, tad vargu ar šiandien stengsis kažką rimto nuveikti, nes manau ir patys supranta, jog patekti į kitą etapą yra beveik neįmanoma.
O Sportingo klubo motivacija visiškai kitokia - ekipai tai viena geriausių galimybių iškovoti trofėjų, nes abu grandai Porto ir Benfica jau iškrito iš turnyro, tad bene nominaliai stipriausia komanda liko Sporting. Kad taurės varžybos svarbios įrodo ir treneris, nusprendęs neleisti pailsėti žaidėjams, o į mačą registruodamas visus pagrindinius futbolininkus.
Taip pat į komanda sugrįžta vienas svarbesnių žaidėjų A.Carillo, tai turėtų įnešti dar daugiau pozityvumo į šį mačą.
Viską sudėjus, nematau nieko kito kaip tik lengvos Sporting pergalės, kadangi ekipa visa galva pranašesnė už varžovus, o motivacija rungtyniauti iš visų jėgų taurės varžybose yra maksimali.
Tonybet kol kas siūlo didžiausia koeficientą už tokią forą, visur kitur koeficientai gerokai nukritę.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)