Select your timezone: Select
waidiis75

CFR Cluj - FC Vaslui

09/19 21:30
Added 2011/09/19 13:49 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 33.3%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 9

Pick: bet title CFR Cluj laimes (CFR Cluj laimes) @1.900 8/10 +7.20

Romunija 1st league susitinka CFR Cluj su FC Vaslui.

CFR Cluj siuo metu uzima 4 turnyrines lenteles vieta su 12 tasku, ir jei siandien laimetu pakiltu i antra vieta ir tik vienu tasku atsiliktu nuo lyderio Dinamo. Sezono startas CFR Cluj ekipai nebuvo geras, pradeta dviem nesekmem pries Gaz Metan ir Pandurri Tg. Jiu, bet po to komanda atrado savaji zaidima ir laimetos jau ketverios rungtynios, o per paskutinias dvejias imusta net 10 ivarciu. Namuose Sportul Studentesc nugeletas uztikrintai 6-1, o isvykoje iskovota dar ispudingesne pergale 0-4 pries Otelul. Tose rungtynese debutavo puolejas is Brazilijos Weldon\'s - isigytas is Benfica - kuris pelne ivarty ir atliko du perdavimus. CFR Cluj siais metais nedalyvauja jokiame turnyre Europoje, todel visas demesys skirtas vietiniai lygai. Komanda investavo daug komandos stiprinimuisi ir matom, kad tos investicijos atsiperka. Komandai negales padeti suspenduotas Gabriel Muresan.
Tuo tarpu ju varzovai FC Vaslui uzima 8 vieta su 10 tasku per 6 turus. Komanda yra patyrusi du pralaimejimus, karta suzaide lygiosiomis, ir 3 kart laimejo. FC Vaslui tvarkarastis gan sudetingas, komanda gryzo po siunkios kovos su Lazio klubu Cempionu lygos rungtynese kurios pasibaige netiketu rezultatu 2-2. O dar pries tai jie namuose susitiko su lygos lyderiais Dinamo klubu, kurie iki tol buvo laimeje visas rugtynes, bet sensasingai patyre pirmaja nesekme pries FC Vaslui. Taigi treneris ir siose rungtynese leis panasia sudeti kaip ir pries tai vykusiose rungtyne, nes komandoje yra daug traumuotu zaideju ir nera galimybes rotuoti zaidejo. Turedami sunku tvarkarasti ir zaisdami itemtas rungtynes FC Vaslui visvien neisvengiamai turi jausti nuovargi. Kai tuo tarpu ju oponentai CFR Cluj turejo daug poilsio ir laiko pasirengti sioms rungtynems.

Be namu pranasumo CFR Cluj, yra veina is geraiausiai atakuojanciu ekipu lygoje. Ju oponentai FC Vaslui turi daug nenekciu, bet rimciausi yra gynyboje, kur negali rungtyniauti pagrindiniai vidurio gynejai Papp ir Canu. CFR Cluj pasinaudos esancia galibe ir sieks tik pergales.

CFR Cluj 4 kartus is paskutiniu 5 susitikimu namuose yra iveike FC Vaslui.

Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)