Select your timezone: Select
Sarasdas

Trnava - Presov

07/31 20:00
Added 2011/07/31 17:46 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Trnava f-1 (Trnava f-1) @115 8/10 -8.00

Slovakijos futbolo pirmanybės. Susitinka Trnava ir Presov.
Trnava vienuolikė, pernai liko 4 pozicijoje, todėl ir šiemet kelia ne mažesnius tikslus. Kol kas čempionate žengia 5 pozicijoje, tiesa sužaista vos du turai. Komanda iškovojo 1 pergalę ir 1 kartą sužaidė lygiosiomis. Apskritai, peržvelgus ekipos sudėtį, ji mažai kito nuo praėjusių metų, todėl pats žaidybinis braižas turėtų išlikti gana panašus. Trnava komanda įvairių žaidėjų derinys ( žaidžia ir vietiniai slovakai ir legionieriai iš Brazilijos ar Bosnijos.
Trumpai tariant, komanda sukomplektuota neblogai ir tikrai pakankamai realu, jog šiemet bandys taikyti į prizininkus.
Svečiai Presov, pernai vos išvengę iškritimo į žemesnę lygą, užėmė priešpaskutinę vietą, nepanašu, jog kelia ir šiemet kažkokių rimtų tikslų. Ekipos branduolį sudaro vietiniai žaidėjai, kurių vienas pagrindinių tikslų užsirekomenduoti kitų ekipų akyse, o jaunimui įgyti patirties. Žodžiu, ekipa ir šį sezoną pradėjo prastokai. Pralaimėjimas Senicos ekipai išvykoje 3:0, ir iškovotos lygiosios su stipria Zilina. Tačiau, Zilina tose varžybose rėmėsi savo atsarginiais, nes ruošėsi kovai Europoje, ir apie vietines varžybas visiškai negalvojo.
Manau taip, Trnava yra akivaizdžiai geresnė komanda, savo aikštėje žaidžianti tikrai solidžiai. Ekipai iškelti maksimalūs tikslai, o įveikti tokias ekipas kaip Presov manau tikrai reikia ir įmanoma.
Trnava ekipoje negalės žaisti gynėjas Hanzel. gavęs raudoną kortelę, tačiau tai neturėtų išmušti ekipos iš ritmo.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)