Select your timezone: Select
Sarasdas

Maribor - Rudar

07/30 21:00
Added 2011/07/30 19:02 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Abi komandos įmuš (Abi komandos įmuš) @-154 8/10 +5.20

Slovėnijos futbolo čempionatas, kur šiandien susitinka daukartiniai čempionai Maribor ir svečiai Rudar ekipa.
Šeimininkai čempionatą pradėjo gerai ir iškovojo dvi pergales iš tiek pat galimų. Tiesa, įveiktos ekipos ir nebuvo pačio stipriausio kalibro: Nafta ir Gorica. Ekipa tradiciškai, taikosi tik į pirmąją poziciją, o ir sudėtis yra viena geriausių, jei ne pati geriausia šalies čempionate. Tačiau, palyginus su pernai metais, komanda šiek tiek susilpnėjusi, tačiau kaip vienai geriausiai komandai šalyje, turi pakankamai gerų ir lygiaverčių žaidėjų tiek pagrindiniame vienuoliktuke, tiek ant suolo.
Rudar - silpnesnė komanda nei Maribor, kol kas čempionate iškovojo 1 pergalę (5:0 sutriuškintas Triglav) ir patyrė 1 nesėkmę (0:2 pralaimėta Domzale). Tačiau, ekipa turi neblogą puolimą bei vadinama viena geriausių kovotojų Slovėnijos lygoje.
Mano pasirinkimas, jog abi komandos šiandien įmuš. Kodėl? Visų pirma, Maribor savaitės viduryje žaidė taurės varžybas Izraelyje, tad kelionė buvo netrumpa, nuovargis jausis.
Antra priežastis, Rudar treneris, buvęs Maribor strategas, tad gana neblogai žino varžovus ir dažnai paruošia staigmenų.
Trečia, Maribor jau paskelbė, jog nemažai komandos daliai leis atsipūsti ir žais atsarginiai, kurie taip pat sieks kažką įrodyti treneriui.
Ir manau, svarbiausias argumentas, jog abi komandos yra labiau puolančios nei besiginančios, tad įvarčių tikėtis iš abiejų gana realu.
Tarpusavio H2H:
2:1, 2:4, 3:1, 0:0.
Viskas krypsta į tai, jog abi komandos pelnys bent po įvartį. Tiesa, mėgstantiems rizikuoti labiau galima mėginti ir X2, nes Maribor koncentracija bus ties Europos turnyru.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)