Select your timezone: Select
Sarasdas

Alania - Fakel

05/27 17:00
Added 2011/05/27 14:36 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Alania -1f (Alania -1f) @-133 8/10 -8.00

Rusijos pirmajame divizione vyks 11 turo varžybos. Į akis krito mačas tarp pernai Premier lygoje žaidusios Alania ekipos ir silpnos Fakel komandos.
Alania neslepia, jog pagrindinis tikslas - grįžti į aukščiausiąją lygą. Kol kas ekipa šio tikslo link ir eina: užimama antra pozicija, tačiau po šios dienos varžybų galima kilti į lyderių gretas. Čempionato tvarkaraštis šiame divizione tikrai įdomus, nes Alania komandai beveik visas kol kas žaistas rungtynes teko žaisti svečiuose, ir ten komanda žaidė puikiai. Tiesa, namuose porą rungtynių sužaista lygiosiomis. Tačiau esmė tame, jog šiandien į svečius atvyksta Fakel, komanda, kurios rezultatai yra prasčiausi lygoje, ir kurios tikslai - visiškai priešingi. Fakel ekipai svarbiausia rinkti taškus su pagrindiniais konkurentais dėl išlikimo divizione, o su lyderiais - sužaisti garbingai. Pasižiūrėjus į rezultatus, susidaro toks įspūdis, jog Fakel komandai geriausias rezultatas yra 0:0. Didžiąją dalį iškovotų taškų komanda pasiekė tokiu rezultatu. Apskritai, Fakel puolimas yra tikrai jų silpnoji vieta: per 11 susitikimų imušta vos 5 įvarčiai.
Ko galima tikėtis šiandien? Vargu ar Fakel komanda atsilaikys prie Alania nulinėmis lygiosiomis. Ko gero tikslas yra nepralaimėti stipriai. Žinoma, čia Rusijos futbolas, kur korupcijos ir lažybų skandalai būna kiekvienais metais, tačiau manau, jog Alania ekipa, viena tų, kurios tikslas - grįžti į Premier divizioną, o ir čempionato stadija dar ne ta, jog galėtum atsipalaiduoti ir daryti kokias lažybų machinacijas.
Alania tiek savo sudėtimi, tiek komandiniu žaidimu bei supratimu, ko gero ir ne viena meistriškumo klase geresnė komanda už Fakel ekipą, todėl čia tikiuosi Alania pergalės bent 2 įvarčiais.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)