Select your timezone: Select
Sarasdas

Otelul - U Craiova

05/05 20:30
Added 2011/05/05 18:22 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Otelul -1f (Otelul -1f) @-110 7/10 -7.00

Rumunijos aukščiausia lyga ir čia labai įdomios varžybos. Susitinka vieni iš pretendentų į nugalėtojų titulą Otelul ir lentelės apačioje esantys U Craiova komanda.
Otelul kiek netikėtai šiemet įšoko į traukinį, kuris veža į kelionę dėl nugalėtojų titulo. Kovoja net trys klubai, tačiau Otelul čia visi tikėjaosi matyti mažiausiai. Tačiau gal ir be reikalo: ekipa visą sezoną demonstruoja stabilų žaidimą, savo aikštėje apskritai dar nepralaimėjo.
Šiandien laukia svarbi kova, nes taškų prarasti dabar nevalia. Kalbama, jog stadionas bus pilnas, tai suteiks papildomos motyvacijos kovoti. Komanda žaidžia gana agresyvų puolamąjį žaidimą, ypatingai tai pastebima rungtyniaujant savo aikštėje. Galbūt kas nors sakys, jog Otelul šiuo metu išsikvėpę ir nedemostruoja pergalingo žaidimo ( kelis kartus sužaista lygiosimis), tačiau žaista su gana stipriomis ekipomis, ir nemaža dalis varžybų išvykoje.
U Craiova komanda, kuri sprendžia savo uždavinius. Jų tikslas - neiškristi iš lygos, tad koncentracija daug didesnė su tais varžovais, kurie lipa ant kulnų. Paskutiniame ture ekipa iškovojo labai svarbią pergalę prieš Unirea, kas leido atitrūkti nuo pavojingos iškritimo zonos. Šiandien laukia sunkus mačas, kažko ypatingai tikėtis yra sunku. Be to, iškilo ir trenerio problema. Spauda rašo, jog jis suspenduotas varžyboms, dėl nesusikalbėjimo su klubo vadovybę, be abejo tai paveiks komandos žaidimą. Kalbama, jog komandos vadovai dažnai kišasi į trenerių darbą, taip išmušdami ekipa iš ritmo. Apskritai, komandoje atmosfera nėra pati geriausia: klubo legionieriai nepatenkinti vadovybės sprendimais, jie palaiko trenerį, be to, lyg ir vėluoja ekipoje algos. žodžiu, ekipa pasidalinusi į dvi stovyklas: rumunų žaidėjų ir vadovybės bei legionierių. Tokioje atmosferoje siekti teigiamo rezultato šiandien nematau galimybių.]
Sėkmės!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)