Select your timezone: Select
Sarasdas

Rubin - Spartak Nalchik

04/10 15:15
Added 2011/04/10 12:37 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Rubin win (Rubin win) @-189 9/10 -9.00

Rusijos futbolo čempionatas, kur susitinka viena geriausių šalies komandų Rubin ir vidutiniokė Spartak ekipa iš Nalčiko.
Šeimininkai kaip ir pernai, taip ir šiemet taikysis tik į aukščiausias pozicijas šalies pirmenybėse, todėl visoms ekipoms žaisti preiš Rubin bus sunku. Nors sezonas Rusijoje tik prasidėjo Rubin jau gerokai apšilę kojas, kadangi dalyvavo ir Europos taurės varžybose, o štai svečiai žaidė tik draugiškų mačų ciklą ir tris varžybas šalies pirmenybėse.
Rubin sezoną pradėjo tikrai užtikrintai ir iškovojo 2 pergales per trejas rungtynes. Tiesa, paskutiniame ture pralaimėta Anzhi ekipai, tačiau šis pralaimėjimas neturėtų labai jau stebinti, žinant tai, jog Anzhi šiemet investavo didžiulius pinigus komandos stiprinimui, todėl ši ekipa patampys nervus dar ne vienai stipriai Rusijos komandai.
Namuose Rubin rungtyniauja kaip visada stipriai. Šiais metais savo aikšrėje žaidė tik kartą, tačiau gana užtikrintai įveikė Trek komandą 2:0.
Kalbant apie svečius iš Nalčiko, tai ekipa, kurios pagrindinis tikslas šiemet išlikti aukščiausioje lygoje. Ekipa neatrodo kažkuo išsiskirianti ir ko gero, sezono eigoje ją matysime tarp lentelės apačioje esančių ekipų. Tradiciškai komanda iš Nalčiko daug geriau rungtyniauja savo aikštėje, kur ir surenka liūto dalį taškų. Štai paskutiniajame ture namuose sužaista lygiosiomis su Zenit'u 2:2. Tačiau išvykoje pralaimėta tokiai ekipai kaip Kransodar, kuri yra bent jau galva silpnesnė už Rubin.
Svečiai turės šiandien keisti planus ir savo schemose, kadangi negalės padėti Jovanovic, kuris užsidirbo raudoną kortelę paskutiniame ture, be to, nežais ir Protyagin, kuris yra išnuomotas iš Rubin ekipos, todėl pagal susitarimą prieš šią komandą žaisti negali.
Viskas linksta link to, jog šiandien Kazanės futbolininkai turėtų namuose iškovoti pergale, ypatingai po to, kada prarado taškus paskutiniajame ture svečiuose. Šiandieninis varžovas tikrai įveikimas, juolab, kad pagrindinis Nalčiko koziris yra jų namų aikštė.
Sėkmės!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)