Select your timezone: Select
Sin

Turkija - Austrija

03/29 20:30
Added 2011/03/26 23:01 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Turkija (Turkija) @-154 8/10 +5.20

Gal kris, gal kils, koks skirtumas. Turkai man čia favoritai ir manau pasiims reikalingus tris taškus.. Situacija grupėje gana aiški. Vokiečiai bet kokiu atveju kelialapį turį, tad kova liko dėl vieno bilietėlio. Po pergalės turkai kiltų į antrąją vietą ir artimiausius persekiotojus lenktų 2 taškais. Apart labai netikėto pralaimėjo Azerbams turkams viskas klostosi kaip ir turėtų, tačiau tas pralaimėjimas Azerbams truputį gadina situaciją, tačiau didelių minusų dabar nėra. Dar pralaimėta vokiečiams išvykoje, tad ten kaip ir nieko nuostabaus.. Namie iš tų keturių mačų žaidė vos vienas, su belgais, pergalė 3:2. Bent minimalios tikiuosi ir šį kartą. Juolab, kad pasiruošti ir išnagrinėti priešininkų žaidimą laiko turėjo. O vat austrai atvirščiai, turėjo sunkias rungtynes namie su Belgais kurias pralaimėjo 0:2, gali jaustis ne tik nuovargis, tačiau ir matom, kad situacija kalbant apie žaidimą šiuo metu tikrai nėra gera.. Apskritai pastaruoju metu nusmukęs lygis šios šalies. O dar išvyka kur pastariesiems žaisti sekasi labai prastai.
Nesakau, kad galima tikėtis lengvos pergalės, tačiau turkam trys taškai privalomi jei nori sėkmingai tęsti kovą dėl bilieto. Išvykose dar lauks būtent su Austrais ir Belgais rugntynės su kuriais ko gero ir bus kovojama dėl to bilieto, tad namuose merkti taškus su praktiškai tiesioginiu konkurentu nelabai galima. Toks futbolo specialistas Guus Hiddink manau tą žino ir viską padarys teigiamai, kad būtų pasiekta pergalė. O rungtynės gi Turkijoje, kur atmosfera šeimininkams visada prideda tik daugiau noro..
Turkams berods iš svarbesnių negalės padėti tik Emre Belözoğlu. Nenuvertinu austrų, tačiau pastariesiems išvykose sekasi sunkiai, rungtynės prieš keturias dienas taip pat gali turėti šiokios tokios įtakos, na ir žinoma pralaimėjimas belgams namuose rodo, kad komanda toli gražu nuo savo geriausios formos..
Turkų sudėtis:

Goalkeepers: Volkan Demirel (Fenerbahçe SK), Sinan Bolat (R. Standard de Liège), Mert Günok (Fenerbahçe SK).

Defenders: Gökhan Gönül (Fenerbahçe SK), Serdar Kesimal (Kayserispor), Gökhan Zan (Galatasaray AŞ), Servet Çetin (Galatasaray AŞ), Emre Güngör (Gaziantepspor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş JK), Hakan Balta (Galatasaray AŞ).

Midfielders: Mehmet Topuz (Fenerbahçe SK), Selçuk İnan (Trabzonspor AŞ), Yekta Kurtuluş (Galatasaray AŞ), Mehmet Topal (Valencia CF), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mehmet Ekici (1. FC Nürnberg), Hamit Altıntop (FC Bayern München), Arda Turan (Galatasaray AŞ).

Forwards: Kazım Kazım (Galatasaray AŞ), Tunay Torun (Hamburger SV), Cenk Tosun (Gaziantepspor), Umut Bulut (Trabzonspor AŞ), Burak Yılmaz (Trabzonspor AŞ), Semih Şentürk (Fenerbahçe SK).

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)