Select your timezone: Select
Sarasdas

Maribor - Nafta

03/16 19:00
Added 2011/03/16 15:25 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Maribor f -1.5 (Maribor f -1.5) @-143 8/10 -8.00

Slovenijos futbolo pirmenybes,. Cia siandien susitinka lyderiai Maribor ir vidutiniokai Nafta futbolininkai.
Maribor kaip visada taikosi i nugaletoju laurus, nuo artimiausio persekiotojo Domzale klubo atitrukes yra 8 taskais. Komanada yra mazoje duobeleje, nelaimi jau dvieju rungtyniu is eiles, tad siandien nutraukti nesekmiu serija yra tikrai palankus metas. Zaidziama namuose, kur rungtyniaujama labai uztikrintai: 7:3:1, ivarciu santykis ispudingas 24:8. Ekipa savo aiksteje gerai atrodo tiek gynyboje, tiek puolime.
Sios dienos seimininku varzovai Nafta klubas, lygos vidutiniokas, esantys dideliame nesekmiu ruoze: paeiliui patirtos net 5 nesekmes, kas tikrai neprideda pozityvumo komandos viduje. Komanda sveciuose rungtyniauja labai jau vidutiniskai ir lygos lyderiams pasipreinti jiems buna tikrai sunku. Juolab siandien, kada tenka zaisti su kur kas aukstesnio meistriskumo Maribor ekipa, tad greiciausiai nesekmiu ruozas prasites iki 6.
Siandieninese varzybose nuostoliu tures abi ekipos: seimininku gretose zaisti negales Mitja Viler, gana svarbus ekipos gynejas, paskutinese varzybos gaves raudona kortele, taip pat nebus saugo Mertelj ir vartininko Pridigar. Taciau ekipa turi tikrai gana lygiavercia sudeti, todel keitimai neturetu labai jau atsiliepti komandos zaidimui, ko nepasakysi apie svecius. Siandien ju gretose padeti negales gynejai Zoran Lesjak, Bojan Matjasec ir puolejas Arpad Vas. Visi sie zaidejai yra labai svarbus savo komandai, tad zaidziant pries lygos lyderius dvieju gyneju netektis manau tikrai atsilieps Nafta zaidimui.
Siose varzybose tikiuosi tik seimininku gana lengvos pergales, vistik komandu meistriskumas gana zenkliai skiriasi, o ekipu netektys skausmingesnes sveciams Nafta futbolininkams.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)