Select your timezone: Select
Sin

LilleVal - Valenciennes

03/13 18:00
Added 2011/03/13 02:23 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Lille -1 (Lille -1) @-125 7/10 7.00

13

Kodėl gi ne? Lille kolkas lyderiauja Prancūzijoje, tiesa su Rennes kolkas po lygiai taškų, tačiau iškovojus pergalę atotrūkis padidėtų iki trijų, o tai nėra blogai. Kad ši komanda gali pakovoti dėl titulo faktas, vis gi labai jau ilgai laikomas solidus žaidimas ir tokios pergalės kaip prieš Marsellį išvykoje tik parodo komandos stiprumą.. Namie rungtyniauja tikrai neblogai ir čia tikrai gali užtikrintai nugalėti Valenciennes.. Nors pastarieji ir labai dažnai baigia lygiosiomis, tačiau, didelio įspūdžio man nepalieka.. Taip, nepralaimėtos 6 rugntynės iš eilės, tačiau nieko įspūdingo aš čia nematau, apart pergalės prieš Lyoną namuose, o pastarieji prieš pusantro mėnesio buvo tikrai negeriausioje formoje.. Visos kitos komandos tik vidutiniokės arba autsaiderės, tad kažko gero aš čia neįžvelgiu.. Žaidimas išvykose? Vėl gi kažko stulbinančio nėra, taip, lygiosios su Lyon ir Bordo, tačiau kaip minėjau tada labai jau banguotai žaidė šios komandos, na bent nepalygisni su dabartimi.. Visos kitos sėkmingesnės rungtynės vėl gi prieš žemiau esančias komandas..
Lille teks verstis be vienintelio suspenduoto Balmont, aišku jo reikėtų, tačiau žinant, kad visi kiti pagrindiniai sveiki, manau išsiversti yra puikios galimybės. Svečiai šioms rugntynėms be jokių didesnių nuostolių..
Manau galima pabandyti su tokiu kofu, laimėjus minimaliai susigrąžintume kapeiką.. Valenciennes tiek dabartinė gera jų serija, tiek apskritai rungtynės išvykose didelio susižavėjimo tikrai nekelia. Lille su savo visa gvardija tikrai pajėgi namie iškovoti pergalę tarkim 2:0 ar panašiai..

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)