Select your timezone: Select
Sin

Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach

03/12 19:30
Added 2011/03/11 21:58 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Werder Bremen (Werder Bremen) @-143 8/10 -8.00

Gal kas ir sakys, kad neverta imti tokią banguotą komandą, tačiau pliusų paskutiniu metu Werder pusėje nemažai.. Puikios dvi paskutinės rungtynės ir jos sakyčiau gana tvirtai laikytos, nors prieš Bayer ir pralošinėjo 0:2, tačiau sugebėjo išlyginti ir turėjo labai nemažai progų pasiimti ir pergalę, deja.. Su Freiburg taip pat, diktavo sąlygas ir išsivežė pelnytą pergalę. Labiausiai neraminantis dalykas gynyba, tačiau šokių tokių pagerėjimų matyti. Rugntynės namuose kur Werder pajėgūs kovoti su visais, tiesa kartais patys prisidirba ir viskas išslysta iš rankų, tačiau tikiuosi tos pora gerų rungtynių tai neatsitiktinumas. Prie gerų situacijų gali dar drąsiai pakovoti dėl Europos lygos vietų, ši komanda tam pajėgi ir manau tą gali pasiekti, jei pasitvarkys minėtus minusus.. Nors traumuotųjų sąrašas ir nemažas kaip atorod, tačiau daugelis tų iškritusiųjų traumuoti jau senai, vienintelė rimstesnė bėda, tai Hunt kuris krito prieš keletą dienų, tačiau kas jį pakeistų yra, tad labai didelės bėdos nematau iš Werder pusės..

Atvyksta Bundės autsaideriai Borussia Mönchengladbach, praietą turą iškovota pergalė prieš kaimiečius Hoffenheim, namie, o ten jie dar kažką sugeba, tačiau išvykose jų galimybės labai miglotos.. Apie gynybą net nekalbėsiu, nes ji visiems gerai žinoma.. Užpulti ši komanda moka ir pavojingi ypač kontroatakose, tačiau turi šiandien bėdų, tad gal nieko ir neišdegs.. Žiūrėsim. Nebus De Camargo, aišku vienas žaidėjas neproblema, tačiau tokiai silpnai komanda jaučiasi kiekvienas nuostolis, o žinant jog pastarasis komandos lyderis ir būtent pastaruoju metu tempęs komandą paskui save, leidžia tikėti, kad svečiai susidurs su problemomis atakuojant.. Priekyje yra Idrissou, tačiau jis be savo kolegos atrodo blankiau, o ir pasirodymai pastarojo negeriausi šiuo metu.

Man Werder pergalė atrodo tikrai neblogai, paskutinės dvi rungtynės paliko tikrai neprastą įspūdį ir tikiu, kad namie pajėgūs nukauti autsaiderius.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)