Select your timezone: Select
Sarasdas

Siena - Triestina

03/01 21:45
Added 2011/03/01 16:33 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Siena ht/ft (Siena ht/ft) @130 7/10 -7.00

Italijos Seria B pirmenybes, kur si vakara susitinka vieni pretendentu grizti i Seria A Siena bei viena silpnesniu komandu Triestina.
Seimininkai kolkas demonstruoja puiku zaidima, ypac tai galima pabrezti kada komanda rungtyniauja savo aiksteje (11-2-1). Beje, butent paskutiniji karta rungtyniaudami namuose Sienos futbolininkai patyre nesekme, todel tiketis, jog cia jie praras tasku du kartus is eiles butu sunku. Dar vienas aspektas tai kova del cempiono titulo Seria B pirmenybese. Kova vyksta itemptai tarp triju komandu: Atalanta, Novara, Siena. Pastariejo kolkas nuo lyderiu atsilieka trimis taskais, tad dar niekas nera prarasta, todel i kiekvienas varzybas ziurima ypatingai rimtai ir susikaupus.
Ka galime pasakyti apie svecius: tai labai nestabili ekipa. Kartais atrodo, jog kovoja neblogai ir nera verta buti priespaskutineje pozicijoje, taciau komanda patekusi i duobe is jos kapstosi labai ilgai, o tai ir nulemia esama pozicija cempionate. Sveciuose si ekipa apskritai pasizymi tuo, jog daznai zaidzia lygiosiomis, tiesa su panasaus i save kalibro komandomis, o su lyderiais buna sunku.
Jei pasiziuresime i sudetis, tai Sienos ekipoje negales padeti Bolzoni ir Reginaldo, kurie yra suspenduoti, o Del Grosso ir Carobbio turi nezymias traumas, taciau sie zaidejai galbut pasirodys aiksteje. Sveciu ekipoje nebus Testini e D’Aiello, sis zaidejas gana svarbus ekipai.
Apibendrinant galima teigti, jog Sienos ekipa yra ne tik stipresne savo sudetimi, bet ko gero yra siuo metu ir psichologiskai tvirtesni, kadangi kova del pirmosios pozicijos galima sakyti dar tik prasideda, kai tuo tarpu Triestinos komandos uzdaviniai yra visikai priesingi, komanda i kiekvienas rungtynes eina su noru islikti lygoje, taciau patiriamos nesekmes futbolininkus veikia neigiamai, ka atsipsindi ir rezultatai. Be to, Siena sieks reabilituotis po paskutiniojo, gana sensacingo pralaimejimo savo aiksteje, todel galima tiketis, jog sveciu vartus uzguls nuo pat pirmuju minuciu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)