Select your timezone: Select
PANATHA1908

Celtic v CFR Cluj

08/13 21:45
Added 2019/08/13 19:07 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @120 10/10 +12.00

Επαναληπτικός για τον τρίτο γύρο των προκριματικών του Champions League ανάμεσα στην Σέλτικ και την Κλουζ.

Χωρίς να είναι καλύτερη η Σέλτικ στο πρώτο ματς πήρε ισοπαλία 1-1 και απέκτησε έτσι ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Βρέθηκε πίσω στο σκορ 28΄, ωστόσο αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε μερικά λεπτά αργότερα. Στην συνέχεια πιέστηκαν αρκετά αλλά και με δόση τύχης απέφυγε το δεύτερο γκολ και έτσι πήρε το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Παράλληλα έχει ξεκινήσει και το πρωτάθλημα Σκωτίας και η μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια έχει 2 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Στο τελευταίο της ματς επικράτησε της Μαδέργουελ με 5-1, παρά το γεγονός πως βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Είναι χαρακτηριστικό πως ήδη έχει φτάσει στα 12 γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, δείγμα πως για άλλη μια χρονιά αναμένεται να είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο πρωτάθλημα Σκωτίας.

Η Κλουζ ήταν ανώτερη στο πρώτο ματς, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για νίκη αλλά στάθηκε άτυχη και άστοχη στην τελική προσπάθεια και μοιραία περιορίστηκε στην ισοπαλία 1-1. Πλέον έχει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της για πρόκριση στα paly offs της διοργάνωσης καθώς θα πρέπει να αναζητήσει νίκη μέσα στην Γκλασκώβη η ισοπαλία με πολλά γκολ. Στο πρωτάθλημα Ρουμανίας μετά από 5 αγωνιστικές παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Στο τελευταίο της ματς , παρά το γεγονός πως είχε πολλές αλλαγές στην σύνθεση της , επικράτησε της Χέρμασταντ με 3-0.

Η Σέλτικ μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς έχει προβάδισμα πρόκρισης και θα προσπαθήσει στην πάντα καυτή έδρα της να ολοκληρώσει την δουλεία! Η Κλουζ από την πλευρά της είναι αναγκασμένη να ψάξει για την νίκη ουσιαστικά οπότε πρέπει να παίξει επιθετικά. Περιμένω ματς με γρήγορο, όπως συνήθως γίνεται στα εντός έδρας ματς της Σέλτικ και θα ποντάρω στα πολλά γκολ.

Πρόταση : Σέλτικ – Κλουζ OVER 2,5 γκολ

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)