Select your timezone: Select
PANATHA1908

Mexico v USA

07/08 04:00
Added 2019/07/07 22:07 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Yes (Both Teams To Score) @-105 10/10 -10.00

Τελικός του Golden Cup ανάμεσα στο Μεξικό και της ΗΠΑ. Μονό ματς, σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Ίδρωσε το Μεξικό στον ημιτελικό κόντρα στην Αϊτή αλλά τελικά τα κατάφερε, έστω και στην παράταση, να νικήσει με 1-0 και να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Πραγματοποίησε για ένα ακόμα ματς, μετά από αυτό στον προηγούμενο γύρο εναντίων της Κόστα Ρίκα, μέτρια εμφάνιση προβληματίζοντας τον κόσμο του ενόψει του τελικού. Είναι πάντως ο πολυνίκης του θεσμού με 7 κατακτήσεις και σίγουρα η πιο έμπειρη ομάδα και από την αρχή της διοργάνωσης το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Πρόκριση στον τελικό και ευκαιρία για υπεράσπιση του τίτλου της προηγούμενης διοργάνωσης για της ΗΠΑ καθώς επιβλήθηκαν στον τελικό της Τζαμάικας με 3-1. Ήταν πολύ καλύτερη σε όλη την διάρκεια του ματς και αυτό φάνηκε από το πρώτο δεκάλεπτο όπου είχαν ήδη ανοίξει το σκορ. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα της και παρά το γεγονός πως στο 69΄δέχτηκε την μείωση του σκορ δεν πτοήθηκε και στο 87΄ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Σήμερα μπροστά στο κοινό του Σικάγου έχει τη ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο για 7η φορά στην ιστορία της ενώ είναι πρώτη σε συμμετοχή σε τελικούς καθώς αυτός είναι ο 11ος που θα συμμετάσχει.

Τελικός ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά και σε αυτές που από την αρχή ήταν τα φαβορί για να βρεθούν απόψε αντιμέτωπες. Το Μεξικό υπερτερεί σε ποιότητα αυτό όμως ενδεχομένως να αντισταθμίζεται από το γεγονός πως η ΗΠΑ έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Αμφότερες στηρίζουν πολλά στην επιθετική τους γραμμή και όπως έχουν δείξει από την αρχή της διοργάνωσης σκοράρουν με ευκολία οπότε θεωρώ πολύ πιθανό να δούμε γκολ στον τελικό και από τις δύο πλευρές.

Πρόταση : Μεξικό – ΗΠΑ GG

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)