Select your timezone: Select
PANATHA1908

Ilves v SJK

07/07 18:30
Added 2019/07/07 17:05 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Yes (Results/Both Teams To Score) @400 10/10 -10.00

Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Φιλανδίας η Ίλβες θα υποδεχτεί την Σεϊναγιόεν.

Εντυπωσιάζει η Ίλβες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και μετά από 12 για την ίδια αναμετρήσεις είναι στην δεύτερη θέση με 25 βαθμούς, έναν μόλις από την πρώτη Κουόπιο η οποία όμως έχει και 3 ματς περισσότερα! Την προηγούμενη αγωνιστική έβγαλε αντίδραση μεγάλης ομάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βάασα καθώς βρέθηκε να χάνει στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά μέχρι το ημίχρονο είχε γυρίσει το ματς και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-1. Στην επανάληψη παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες, το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η Ίλβες έφτασε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της εξαργυρώνοντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την εποχή. Έχει μόλις μια ήττα από την αρχή του πρωταθλήματος ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας έχοντας μόλις 7 γκολ παθητικό.

Η Σεϊναγιόεν από την πλευρά της επίσης προέρχεται από νίκη με 2-1 και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο που κέρδισε και η σημερινή αντίπαλος της. Φιλοξένησε την Ίντερ Τούρκου και παρά το γεγονός πως δεν έπιασε σούπερ απόδοση κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Μέτριο πρώτο μέρος με όλα τα γκολ να μπαίνουν στην επανάληψη και τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν πρώτοι το σκορ στο 57΄. Άριστη αντίδραση όμως από την Σεϊναγιόεν καθώς λίγα λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1 και στο 87΄ολοκλήρωσε την ανατροπή με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Με αυτό το τρίποντο έφτασε στην 6η θέση και τους 20 βαθμούς, στο μείον 5 από την σημερινή αντίπαλο της και στο μείον 6 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ίλβες είναι σε εξαιρετική κατάσταση καθώς προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες και έχει και απόψε τον πρώτο λόγο για την νίκη. Η Σεϊναγιόεν από την πλευρά της εκτός έδρας χάνει δύσκολα ενώ σχεδόν πάντα βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει. Περιμένω μεγάλη μάχη και θα συνδυάσω την τρομερή κατάσταση των γηπεδούχων με το εύκολο γκολ στα εκτός για τους φιλοξενούμενους!

Πρόταση : Ίλβες - Σεϊναγιόεν 1 & GG

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)