Select your timezone: Select
PANATHA1908

Haugesund v Brann

06/15 19:00
Added 2019/06/15 17:39 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @105 10/10 -10.00

H Xάουγκεσουντ αντιμετωπίζει τη Μπραν για την 11η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας της Νορβηγίας.

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή του πρωταθλήματος η Χάουγκεσουντ πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-1 στην έδρα της Μιοντάλεν. Ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της και επικράτησε κατά κράτος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Μπήκαν δυνατά στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο εικοσάλεπτο, και ελάχιστα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους διπλασίασε τα τέρματα της. Στο δεύτερο μέρος έπαιξε έξυπνα δίνοντας βάρος στις αντεπιθέσεις και σε μια τέτοια στο 72΄ πέτυχε και τρίτο τέρμα , "κλειδώνοντας" στην ουσία το τρίποντο. Έτσι με αυτή την νίκη έφτασε τους 15 βαθμούς και στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας σαν στόχο να διεκδικήσει ευρωπαϊκή συμμετοχή. Το καλό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον του κόσμου της και αναμένεται σήμερα να γεμίσουν το μικρό της γήπεδο κόντρα σε μια απο τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Από αναπάντεχη ήττα προέρχεται η Μπαρν πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Ρόζενμποργκ με 1-0. Είχε την κατοχή και ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει αλλά στάθηκε κάπως φλύαρη και άστοχη στην τελική προσπάθεια και σαν μην έφτανε ότι δεν μπορούσε να πετύχει το γκολ, αντίθετα στο 88΄ το δέχτηκε και μοιραία έφυγε από το ματς με άδεια χέρια. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μετά από 3 νίκες συνεχόμενες με αποτέλεσμα να μείνει στους 17 βαθμούς και να βλέπει την διαφορά από τις πρώτες Μόλντε και Ολντ Γκρέναλντ στους 5 βαθμούς. Σήμερα θα έχει την συμπαράσταση και 1500 οπαδών της που εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια που είχαν στην διάθεση τους

Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα έχοντας σαν στόχο την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή. Χαρακτηριστικό τους το γεγονός πως έχουν το εύκολο γκολ και σε πολλά παιχνίδια τους έχουμε υψηλό σκορ. Περιμένω και σήμερα αναμέτρηση με πολλά τέρματα.

Πρόταση : Xάουγκεσουντ - Μπραν OVER 2,5 γκολ

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)