Select your timezone: Select
PANATHA1908

Tottenham v Liverpool

06/01 22:00
Added 2019/06/01 01:35 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Away/Over (Result/Total Goals 2.5) @200 10/10 -10.00

Στο ΄Wanda Metropolitano΄ της Μαδρίτης Τότεναμ και Λίβερπουλ τίθενται αντιμέτωπες για την κούπα του Champions League.

Τρελή πορεία στην διοργάνωση για την Τότεναμ, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και διεκδικεί την κούπα για πρώτη φορά στην ιστορία της. Χρειάστηκε δύο μεγάλες προκρίσεις, πρώτα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και μετά στα ημιτελικά κόντρα στον Άξιαξ. Με τους Ολλανδούς μάλιστα να την έχουν κερδίσει στο πρώτο ματς στο Λονδίνο με 1-0, πέτυχε επική ανατροπή στην ρεβάνς, γύρισαν από την κόλαση του 2-0 στο ξεκίνημα της επανάληψης και έφτασαν στο 3-2 του παραδείσου! Μάλιστα το τρίτο και καθοριστικό γκολ της πρόκρισης και νίκη το πέτυχε στο 90΄+6΄!! Στο πρωτάθλημα κατέλαβε την 4η θέση και εξασφάλισε την συμμετοχή της και στο επόμενο Champions League και αυτό φτάνει για να θεωρεί την χρονιά απόλυτα επιτυχημένη, αν σκεφτεί κανείς πόσο δύσκολο ήταν να ανταγωνιστεί την πάμπλουτη Σίτι και την εντυπωσιακή φετινή Λίβερπουλ.

Εντυπωσιακή χρονιά και για την Λίβερπουλ, η οποία φτάνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον μεγάλο τελικό. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε επίσης μια απίστευτη ανατροπή, μετά την ήττα στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα με 3-0 ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και έφτασε στο δεύτερο ματς στο απίστευτο 4-0 και την μεγάλη πρόκριση. Στο πρωτάθλημα παρά το γεγονός πως έκανε σχεδόν τέλεια πορεία και ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, περιορίστηκε στην δεύτερη θέση πίσω από την Σίτι και έμεινε για μια ακόμα σαιζόν μακριά από τον τίτλο.

Αγγλικός ΄εμφύλιος΄ ανάμεσα σε δύο ομάδες που έκαναν ονειρική σαιζόν. Η Τότεναμ έχει φέτος υπερβάλει εαυτόν και εδώ που έφτασε είναι φυσικά ικανή για όλα. Η Λίβερπουλ όμως είναι πιο ποιοτική ομάδα, έχει την εμπειρία να διαχειριστεί έναν ακόμα τελικό και θεωρώ πως δίκαια είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Δύσκολα όμως θα μείνει το ματς στα λίγα τέρματα καθώς η εκατέρωθεν ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη.

Πρόταση : Τότεναμ - Λίβερπουλ 2 & ΟVER 2,5

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)