Select your timezone: Select
PANATHA1908

RB Leipzig v Bayern Munich

05/25 21:00
Added 2019/05/25 16:39 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Away/Yes (Results/Both Teams To Score) @200 10/10 -10.00

Τελικός κυπέλλου Γερμανίας στο Βερολίνο ανάμεσα στην Λειψία και στην Μπάγερν Μονάχου. Μονό παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Η Λειψία έδειξε από την αρχή της διοργάνωσης του κυπέλλου δίψα για διάκριση και τελικά τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της. Παράλληλα έκανε και εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα καταλαμβάνοντας την 3η θέση εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της στους ομίλους του επόμενου Champions League. Χαρακτηριστικό πως στο 2019 διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα και μόνο στο τέλος του γνώρισε την ήττα όταν πια είχε εξασφαλίσει την τετράδα και το μυαλό της ήταν στον τελικό του κυπέλλου. Μόνη παραφωνία η πορεία της στους ομίλους του Europa League καθώς απογοήτευσε και απέτυχε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παρότι η Μπάγερν βρέθηκε από την αρχή της χρονιάς να κυνηγάει την Ντόρτμουντ, μάλλον την ξύπνησε η ήττα στο μεταξύ τους ματς τον Νοέμβριο. Από τότε και μετά σοβαρεύτηκε και όσο περνούσε ο καιρός ροκάνιζε την μεταξύ τους διαφορά. Έτσι κάνοντας φοβερό φίνις στα τελευταία 14 ματς με 11 νίκες και 3 ισοπαλίες έφτασε στην 7η συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου. Πλέον έχει μπροστά της την πρόκληση του νταμπλ κόντρα σε μια ομάδα που η αλήθεια είναι πως την δυσκόλεψε στις δύο φετινές τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι με την φανέλα της Μπάγερν για Ριμπερί και Ρόμπεν καθώς θα αποτελέσουν παρελθόν μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στην ομάδα.

Η Μπάγερν παραμένει η κυρίαρχος του Γερμανικού ποδοσφαίρου και αποδείχτηκε και φέτος πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Φυσικά και είναι το φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση και πιστεύω πως θα φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Αμυντικά όμως φέτος δεχόταν πολλές φάσεις και η ποιοτική Λειψία μπορεί να το εκμεταλλευτή.

Πρόταση : Λειψία – Μπάγερν GG & 2

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)