Select your timezone: Select
PANATHA1908

FC Copenhagen v Nordsjaelland

05/25 18:00
Added 2019/05/25 15:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Over (Result/Total Goals 3.5) @120 10/10 -10.00

Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Νόρντζελαντ.

Επιστροφή στους τίτλους για την ομάδα της Κοπεγχάγης μετά την περσινή πολύ άσχημη πορεία και μάλιστα πολύ πιο εύκολα από όσο περίμενε! Ήταν από την αρχή της χρονιάς πολύ καλύτερη και όσο περνούσε ο καιρός ανέβαζε στροφές και έτσι έφτασε στον τίτλο άνετα και με μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Στα τελευταία ματς μόνο χαλάρωσε και παίζοντας με πολλές αλλαγές γνώρισε 2 συνεχόμενες ήττες, με την τελευταία να είναι από την Έσμπιεργκ. Μετά από ένα συναρπαστικό ματς με πολλές εναλλαγές στο σκορ ηττήθηκε με 4-3. Σήμερα θα ήθελε να κλείσει με νίκη την χρονιά μέσα σε γιορτινό κλίμα καθώς μετά το τέλος του ματς θα γίνει και η απονομή του τίτλου.

Η Νόρτζελαντ είχε σαν στόχο από την αρχή της χρονιάς την εξάδα και την συμμετοχή στα πλέι οφ Ευρώπης. Παρά όμως το γεγονός πως πέτυχε τον στόχο της, στα έξτρα παιχνίδια παρουσιάστηκε αγνώριστη, έχοντας μάλιστα και καινούργιο προπονητή στον πάγκο της, αγνοώντας την νίκη σε όλη την διάρκεια των play off και έτσι κλείνει την χρονιά άσχημα και σε κλίμα απογοήτευσης από τον κόσμο της ομάδας. Την περασμένη εβδομάδα υποδέχτηκε την Οντένσε και μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Έμεινε πίσω στο σκορ από τα πρώτα λεπτά με 2-0, έβγαλε αντίδραση και έφτασε στην ισοφάριση στην επανάληψη αλλά παρά το γεγονός πως έψαξε και τρίτο τέρμα δεν τα κατάφερε να πάρει την νίκη. Αδιάφορη πλέον και στην σημερινή αναμέτρηση, θα αρκεστεί στο να συμμετέχει στην γιορτή των γηπεδούχων.

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αναμένεται ένα ανοιχτό ματς με γρήγορο ρυθμό. Έστω και έτσι οι γηπεδούχοι πάλι είναι το φαβορί της αναμέτρησης και μπορούν να πάρουν την νίκη, η χαλαρότητα τους όμως μπορεί να μας οδηγήσει σε ματς με πολλά γκολ, άλλωστε σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και η Νόρτζελαντ με τον τρόπο που αγωνίζεται.

Πρόταση : Κοπεγχάγη - Νόρτζελαντ 1 & OVER 3,5 γκολ.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)