Select your timezone: Select
PANATHA1908

Vitesse v Groningen

05/21 21:45
Added 2019/05/21 18:43 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @-139 6/10 +4.32

Επαναληπτικός του πρώτου γύρου για τα πλέι οφ Ευρώπης ανάμεσα στην Φίτεσε και την Γκρόνιγκεν. Στο πρώτο ματς επικράτησε η Γκρόνινγκεν με 2-1, σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ουτρέχτη - Χέρακλες

Το 2-1 στο πρώτο ματς πρέπει να την άφησε αρκετά ικανοποιημένη με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και στο 56΄δέχτηκε τα δύο τέρματα, ευτύχησε όμως σε μια από τις ελάχιστες φάσεις της να πετύχει το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ. Στην συνέχεια υπήρξαν δύο μεγάλες φάσεις από την κάθε πλευρά αλλά το σκορ δεν άλλαξε και έτσι είναι όλα ανοιχτά για την σημερινή ρεβάνς. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε στην 7η θέση και μόνο αν καταφέρει να βγει Ευρώπη θα είναι η χρονιά επιτυχημένη.

Δίκαιη νίκη στο πρώτο ματς για την Γκρόνινγκεν καθώς υπερείχε ξεκάθαρα ειδικά μέχρι το 70΄, σημείο στο οποίο δέχτηκε την μείωση του σκορ. Πλέον θα προσπαθήσει να φτάσει στο τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε μια παράξενη χρονιά αν σκεφτεί κανείς πως στο τέλος του πρώτου γύρου ήταν κοντά στην ζώνη υποβιβασμού. Βελτιώθηκε πολύ όμως στο δεύτερο μισό και τελικά τερματίζοντας στην 8η θέση πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Η Φίτσε είναι ανώτερη ποιοτικά ομάδα και δύσκολα θα επαναλάβει ανάλογη του πρώτου ματς εμφάνιση. Στην έδρα της είναι πάντα δυνατή με χαρακτηριστικό πως φέτος ηττήθηκε εντός μόνο από των πρωταθλητή Άγιαξ. Η Γκρόνιγκεν από την πλευρά της αν δεν σκοράρει δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη αλλά δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν πίσω. Άλλωστε σε όλα τους σχεδόν ματς εντός έχουν δεχτεί τέρμα!

Πρόταση : Φίτεσε – Γκρόνινγκεν OVER 2,5

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)