Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Asteras Tripolis v PAOK

04/25 16:00
Added 2019/04/25 13:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @130 10/10 -10.00

Ρεβάνς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ματς στην Θεσσαλονίκη επικράτησε ο ΠΑΟΚ με 2-0. Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Στο πρώτο ματς ο Αστέρας στάθηκε καλά αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του έδινε ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης. Ηττήθηκε με 2-0 και πλέον ψάχνει μια μεγάλη ανατροπή για να είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Έστω και αν δεν τα καταφέρει κρατάει την πολύ καλή πορεία που έκανε στην διοργάνωση. Ο βασικός του στόχος όμως για την φετινή σεζόν είναι η παραμονή στην Super League και με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Πανιωνίου θα έχει επιτευχθεί. Στο πρόσφατο του ματς αναδείχθηκε ισοπαλία 1-1 με τον Όφη στο Ηράκλειο και με αυτό το αποτέλεσμα έχει την πολυτέλεια να κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Ο ΠΑΟΚ είναι στα ουράνια μετά και την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου ύστερα από 34 ολόκληρα χρόνια! Την Κυριακή υποδέχτηκε τον Λεβαδειακό και τον συνέτριψε με 5-0 , σε ένα ματς γιορτή πριν, κατά την διάρκεια αλλά κυρίως μετά την λήξη της αναμέτρησης. Άξιος πρωταθλητής, αν σκεφτεί κανείς πως παραμένει μια αγωνιστική πριν το τέλος η μοναδική ομάδα της Super League χωρίς ήττα, ενώ έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και το νταμπλ. Το σκορ του πρώτου ματς στον ημιτελικό τον καθιστά το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και δύσκολα θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Θεωρώ πως η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτου αγώνα δεν εγείρει αμφιβολίες για το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Ο Αστέρας δεν έχει λόγο να κλειστεί ενώ η ποιότητα του ΠΑΟΚ ,ακόμα και αν παίξει με αλλαγές δεν αμφισβητείται. Οπότε περιμένω ματς χωρίς ιδιαίτερες σκοπιμότητες με αρκετές φάσεις και θα ποντάρω στα γκολ και στο Over 2,5.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)