Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Manchester United v Manchester City

04/24 22:00
Added 2019/04/24 17:57 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Away/Yes (Results/Both Teams To Score) @187 10/10 -10.00

Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Σίτυ συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Premier League.

Από βαριά ήττα με 4-0 προέρχεται η Μάντσεστερ την Κυριακή το απόγευμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Έβερτον. Δέχτηκε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, με την ίδια να μην μπορεί να απειλήσει επιθετικά σε καμία στιγμή του παιχνιδιού. Αυτή ήταν άλλη μια άσχημη εμφάνιση στα τελευταία ματς, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος καθώς κρίνεται η μάχη της τετράδας και της συμμετοχής στο προσεχές Champions League. Μάλιστα υπάρχουν και πρώτες γκρίνιες για διάφορους παίχτες και το όλο κλίμα θυμίζει την κατάσταση που υπήρχε την ομάδα στην αρχή του πρωταθλήματος με τον Μουρίνιο στον πάγκο. Πλέον έχει πέσει στην 6η θέση με 64 βαθμούς, το μόνο παρήγορο είναι ότι έχασαν βαθμούς και οι άλλες ομάδες που κυνηγούν την τετράδα.

Σπουδαία νίκη για την Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο το μεσημέρι καθώς επιβλήθηκε της Τότεναμ με 1-0. Έτσι πήρε και μια μικρή ρεβάνς για τον πρόσφατο αποκλεισμό της από την ομάδα του Λονδίνου στις αναμετρήσεις για το Champions League. Κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο πεντάλεπτο και κράτησε, έστω και δύσκολα, το προβάδισμα της ως την λήξη της αναμέτρησης. Απόψε έχει το μεγαλύτερο εμπόδιο ως το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς σε περίπτωση που φύγει νικήτρια και από το Old Trafford, θα προσπεράσει την Λίβερπουλ και θα γίνει το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Είναι από τα ματς που δεν μετράνε φόρμα και βαθμολογίες καθώς το γόητρο είναι ικανό από μόνο του να δώσει την αίγλη στο ντέρμπι όπως του αρμόζει. Ναι μεν η Σίτι έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, αλλά η Γιουνάιτεντ δεν θέλει να γκρεμίσει ότι με κόπο έχτισε τους τελευταίους μήνες. Περιμένω μια αναμέτρηση για γερά νεύρα και θα ποντάρω στην νίκη της Σίτυ, δεχόμενη όμως γκολ.

Πρόταση : Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτυ GG & 2

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)