Select your timezone: Select
toptip

Ingolstadt v Holstein Kiel

04/14 14:30
Added 2019/04/14 10:28 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Yes (Results/Both Teams To Score) @4.330 10/10 -10.00

Καλή σας ημέρα , με ήλιο σήμερα , μετά απο τόσες βροχές , καλημέρα στην παρέα του prognostika.net .
Απο την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας , θα είναι η σημερινή μου επιλογή και ένα απο τα πιό δύσκολα πρωταθλήματα στην Ευρώπη . Ακόμη ίό δύσκολο είναι και τό ματς που έχω επιλέξει , ωστόσο με εξιτάρει το δύσκολο , αλλά με καλές πιθανότητες για επαλήθευση αποτέλεσμα .
Η Ίνγκολσταντ ( έδρα της Audi για όσους δεν το γνωρίζουν ) μία μικρή πόλη για τα δεδομένα της Γερμανίας , έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια , να καθιερωθεί στην δεύτερη μπουντεσλίγκα , την φετεινή όμως χρονιά κάτι δεν έχει πάει τόσο καλά και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας , με 22 βαθμούς , σε 28 ματς και ενώ απομένουν μόνο 6 ματς μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος , χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να ελπίζει στην σωτηρία της , ή ακόμη μέσω των μπαράζ . Αυτή ηδιαφορά απο τις ομάδες που είναι στην γραμμή , είναι 8 μέχρι την άμεση σωτηρία και 5 για τα μπαράζ , ωστόσο αυτές οι ομάδες έχουν απο ένα ματς παραπάνω και με νίκη ΄σημερα η Ίνγκολσντ , θα μειώσει αυτή την διαφορά , στους 5 για την άμεση σωτηρία και στους 2 για τα μπαράζ , μετά θα μένουν άλλες 5 αγωνιστικές και όλα μπορούν να συμβούν.
Η Χόλστεν Κίελ , είναι ψηλά στην βαθμολογία και έχει πιθανότητες για να πλασαριστεί στην τρίτη , που είναι η θέση για τα μπαράζ ανόδου ( τις δύο πρώτες , τις έχουν καπαρώσει η Κολωνία και το Αμβούργο ) , όμως είναι λίγο δύσκολο να τα καταφέρει , γιατί μπροστά της έχει την Ουνιόν Βερολίνου , την Πάντερμπορν και την Χάϊντενχαϊμ .
Η ανάγκη για βαθμούς και για την σωτηρία , μαζί με την έδρα , με κάνει να ποντάρω στην νίκη της Ίνγκολσταντ .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)