Select your timezone: Select
toptip

Palestino v A. Italiano

03/27 22:30
Added 2019/03/27 19:12 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Palestino v A. Italiano (Match Winner) @1.800 10/10 -10.00

Καλησπέρα και για σήμερα , στη παρέα του prognostika.net . Λίγα έως ελάχιστα τα σημερινά ματς , από όλο τον κόσμο . Μετά τα ματς των εθνικών ομάδων για διάφορες διοργανώσεις ανά τον κόσμο , αυτές οι 2-3 ημέρες μέχρι το ερχόμενο Σάββατο Κύριακο , θα είναι πολύ φτωχό στοιχηματικά . Τα ελάχιστα ματς , θα είναι ακόμη πιό δύσκολα στο να βρεθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για παιχνίδι και κέρδη . Μία τέτοιου είδους ευκαιρία , θεωρώ ότι είναι και η σημερινή μου επιλογή , η οποία έρχεται από την άλλη άκρη , από την μακρινή Νότια Αμερική και την Χιλή . Επέλεξα αυτό το ματς , για δύο κυρίως λόγους . Ο ένας έχει να κάνει με την γηπεδούχο ομάδα της Παλεστίνο , η οποία στην έδρα της έχει την καλύτερη επίθεση , με 7 γκολ σε δύο ματς , ενώ και στο σύνολο των 5 αγώνων και πάλι έχει την καλύτερη επίθεση , με 10 γκολ σε αυτά τα πέντε ματς . Ο δεύτερος λόγος είναι και πάλι για την Παλεστίνο , η οποία στην έδρα της και πάλι δεν έχει χάσει ματς και δείχνει να έχει έδρα - απόρθητο κάστρο .
Από την πλευρά της φιλοξενούμενης Αουντάξ Ιταλιάνο , έρχονται και άλλοι λόγοι που η επιλογή μου γίνεται πιό δυνατή , εκτός από τα κατορθώματα της Παλεστίνο . Η ομάδα βρίσκεται στην 15η θέση , μία θέση πρίν την τελευταία και έχει την χειρότερη άμυνα , με 10 γκολ στο παθητικό της , στα πέντε ματς που έδωσε , ενώ και η επίθεση της , είναι η χειρότερη ( μαζί με άλλες 3 ομάδες ) , με μόνο 4 γκολ στο ενεργητικό της . Η μία και μοναδική της νίκη , είναι με αντίπαλο την τελευταία Κομπρεσάλ , με σκορ 1-2 ...
Ο αναμενόμενος άσσος ναι μεν είναι σε μέτρια απόδοση , αλλά θεωρώ οτι έχει τον πρώτο λόγο . Καλές επιλογές επίσης είναι το οβερ , ο άσσος και το οβερ και ο άσσος από ημίχρονο για τους δυνατούς παίχτες .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)