Select your timezone: Select
toptip

France v Iceland

03/25 21:45
Added 2019/03/25 20:38 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 3.5) @2.500 10/10 +15.00

Καλησπέρα και χρόνια πολλά , για την Εθνική γιορτή των Ελλήνων , που μας θυμίζει κάθε χρόνο την απελευθέρωση μας από την Οθωμανική αυτοκρατορία . Καλά είναι να μην τα ξεχνάμε αυτά , γιατί κάποιοι έδωσαν την ζωή τους για να είμαστε ελεύθεροι σήμερα και όχι την σημερινή απαξίωση για τα σύμβολα μας .
Αυτά για να μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε και συνεχίζω με την επιλογή της ημέρας , όσον αφορά τα στοιχηματικά δρώμενα .
Ελάχιστες και οι σημερινές επιλογές από ποδοσφαιρικό στοίχημα , εκτός από λίγα ματς για το Euro 2020 και κάποια σκόρπια από μικρές κατηγορίες και ακόμη κάποια λίγα ματς από την Αμερική , κυρίως την Νότια Αμερική .
Με ματς για το Euro 2020 , θα είναι η επιλογή μου και πιό συγκεκριμένα , το ματς της Γαλλίας , με την Ισλανδία . Για τον έβδομο όμιλο θα γίνει σήμερα το δεύτερο ματς και για τις δύο ομάδες , Η μεν Γαλλία στο πρώτο ματς κέρδισε εκτός έδρας την Μολδαβία , με σκορ 1-4 , δείχνοντας τα δόντια της και την αποφασιστικότητα της , για να πάει στην επόμενη φάση , η δε Ισλανδία , επίσης κέρδισε και αυτή εκτός έδρας , την Ανδόρα , με σκορ 0-2 , μικρό σκορ για μία αδύναμη αντίπαλο σαν την Ανδόρα . Το θέμα είναι ότι έχει και αυτή 3 βαθμούς , όσες και η Γαλλία και σήμερα θα κάνει την αντίσταση της απέναντι στην ομάδα των φορμαρισμένων και δαιμονισμένων Γάλλων . Στους 3 βαθμούς βρίσκεται και η Τουρκία , που κέρδισε την Αλβανία και αυτή πάλι εκτός έδρας , με σκορ 0-2 . Δύσκολη θα είναι η συνέχεια για όλες τις ομάδες , αλλά μόνο δύο θα περάσουν στην επόμενη φάση , λογικά αυτές οι τρείς θα διεκδικήσουν τις δύο πρώτες θέσεις .
Η νούμερο ένα ομάδα που έχει το πάνω χέρι , είναι η Γαλλία , και σήμερα πιστεύω ότι θα κάνει πάλι το καθήκον της και θα κερδίσει την Ισλανδία , αν καταφέρει και σκοράρει η Ισλανδία , μπορεί να έχουμε το οβερ 3,5 , αλλά και μόνη της η Γαλλία μπορεί να το κανει .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)