Select your timezone: Select
Catijohn

Manchester City v Schalke

03/12 22:00
Added 2019/03/12 17:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 5.5) @450 10/10 +45.00

Η προκριση στην ουσια εχει κριθει μετα το 2-3 του πρωτου αγωνα και θαυματα αναλογα με αυτα της περασμενης εβδομαδας με την ανατροπη της Γιουναιτεντ στο Παρισι δεν συμβαινουν καθε μερα.
Η Ματσεστερ Σιτι θα επιδιωξει για αλλη μια φορα να πετυχει πολλα γκολ απεναντι σε μια ομαδα που δεν φημιζεται για την αμυνα της.
Η Σαλκε θα προσπαθησει για το θαυμα αλλα πολυ δυσκολα θα τα καταφερει. Το ελαχιστο που χρειαζεται για να τα καταφερει ειναι να πετυχει 2 γκολ πραγμα που σημαινει πως δεν εχει περιθωριο να κλειστει ιδιατερα στην αμυνα της καθως θα πρεπει να κυνηγησει με ακθε τροπο να πετυχει καποιο γκολ απο νωρις για να μεινει μεσα στο παιχνιδι της προκρισης διεκδικωντας τις οπιες ελπιδες εχει για να κανει το θαυμα.
Η προκριση της Σιτι ειναι δεδομενη νομιζω αλλα πολυ δυσκολα θα συμβιβαστουν με αυτη οι πολιτες και θα επιχειρησουν να βαλουν και σημερα πολλα γκολ.
Η κατασταση στον αγωνα αυτο ειναι τετοια που αναμενεται να δουμε ενα πολυ ανοιχτο ματς. Οι 2 ομαδες αλλωστε βασιζονται στην επιθεση και σημερα για διαφορετικος λογους θελουν να πετυχουν πολλα γκολ. Στο πρωτο ματς ειδαμε 5 γκολ και δεν ειναι απιθανο να δουμε σημερα αλλα τοσα αλλα γιατι οχι και περισσοτερα αφου δεν θα υπαρχουν σκοπιμοτητες στο θεμα της προκρισης απο τους φιλοξενουμενους και οι γηπεδουχοι δεν εχουν συνηθισει να παιζουν ανασταλτικα.
Η επιλογη του κλασσικου οβερ 2.5 βρισκεται οπως ηταν αναμενομενο στα ταρταρα οποτε θα πρεπει να ανεβασουμε αρκετα τον πηχη ωστε να πετυχουμε μια δελεαστικη αποδοση.
Η δικη μου επιλογη θα εμπεριεχει αρκετο ρισκο αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι απιθανη με τα οσα ειδαμε απο τις 2 ομαδες στο πρωτο ματς. Θα βαλω λοιπον το οριο στο οβερ 5.5 με την αποδοση να ειναι επισης στο 5.5. Το μονο που θελω ειναι εστω 1 γκολ περισσοτερο απο οτι στον πρωτο αγωνα.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)