Select your timezone: Select
toptip

Aittitos Spata v Apollon Larissa

03/10 15:00
Added 2019/03/10 10:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Team To Score First @100 20/10 +20.00

Καλημέρα σε όλους και καλή Σαρακοστή να έχουμε . Οι παραδόσεις και η θρησκεία καλά είναι να μην > με το πέρασμα των χρόνων και με νέες αντιλήψεις που μας > η παγκοσμιοποίηση ... Αυτά για πρόλογο , άσχετο με το στοίχημα , αλλά καλά είναι να μην τα ξεχνάμε .
Πάμε με τα εγχώρια προϊόντα και από την Φούτμπολ Λίγκ , την δεύτερη εθνική μας κατηγορία . Ο νεοφώτιστος Αήττητος από τα Σπάτα , δεν έχει καταφέρει να μείνει και τόσο αήττητος , όσο η επωνυμία του ! , μάλιστα έχει 5 νίκες στο πρωτάθλημα , στα 20 ματς που έδωσε . Ακόμη έχει 6 ισοπαλίες και 9 ήττες και βρίσκεται ακριβώς στην κόψη του ξυραφιού , με 21 βαθμούς , ισόβαθμος με τα Τρίκαλα , ενώ ακριβώς απο πάνω τους είναι ο Ηρακλής με 24 βαθμούς . Μια αρκετά δύσκολη υπόθεση για τον Αήττητο Σπάτων θα είναι η σωτηρία , στα επόμενα 10 ματς , μαζί με το σημερινό η υπόθεση της σωτηρίας του . Στην έδρα του έχει 2 νίκες , 6 ισοπαλίες και 2 ήττες , με 6:7 τα γκολ .
Πάμε και στον έτερο αντίπαλο του ζευγαριού , που είναι ο Απόλλωνας από την Λάρισα . Αυτή η ομάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας , με 39 βαθμούς και βρίσκεται πίσω από τον πρωτοπόρο Βόλο ( του Μπέου ) , που σημειωτέον κάνει με την σειρά του 3 σερί ήττες ( αν λέει κάτι αυτό ... ), και είναι στην διεκδίκηση μίας θέσης για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ . Εκτός έδρας έχει καλύτερη συγκομιδή βαθμών και περισσότερες νίκες απ' ότι στην έδρα του . Έχει 6 νίκες , 2 ισοπαλίες και 2 ήττες , με 16 γκολ υπέρ και 8 κατά ! Και αυτό ακόμη κάτι σημαίνει .
Θεωρώ οτι η ομάδα που θα μπορέσει να σκοράρει πρώτη , είναι η ομάδα του Αιγινιακού , που πιστεύω οτι μπορεί , άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)