Select your timezone: Select
Catijohn

Dortmund v Tottenham

03/05 22:00
Added 2019/03/05 17:50 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Dortmund/Dortmund (HT/FT Double) @200 10/10 -10.00

Η Ντορτμουντ μετα το βαρυ 3-0 του Λονδινου αναζητα αποψε ενα θαυμα για να συνεχισει στα προημιτελικα του Τσαμπιονς Λιγκ.
Το προβαδισμα της Τοτεναμ ειναι τεραστιο και πολυ δυσκολα θα ανατραπει αποψε. Ωστοσο η Ντορτμουντ οφειλει να τα δωσει ολα μεσα στο καταμεστο γηπεδο της για να αγγιξει μια προκριση που μοιαζει ονειρο απατηλο μετα το πρωτο ματς. Το βασικοτερο ολων για να καταφερει να διεκδικησει κατι ειναι να μην δεχτει γκολ γιατι μετα θα χρειαζεται 5 γκολ για να προκριθει πραγμα εξαιρετικα δυσκολο. Επισης πολυ σημαντικο για τους Γερμανους ειναι να πανε στην αναπαυλα του ημιχρονου εχωντας πετυχει εστω ενα γκολ. Ακομη και το 1-0 στο ημιχρονο θα τους κρατησει ζωντανους στο ονειρο της προκρισης.
Η Τοτεναμ εκανε ολη τη δουλεια εντος εδρας και πλεον θα αγωνιστει σημερα με περισσοτερη ανεση για να διαχειριστει το τεραστιο πλεονεκτημα που πηρε με το 3-0 στην εδρα της. Εκτος εδρας οι Λονδρεζοι δεν μας εχουν συνηθισει σε καλες εμφανισεις αλλα αποψε τους αρκει ακομη και ηττα με 3 γκολ διαφορα εφοσον καταφερουν να σκοραρουν. Ειναι λογικο να τους δουμε απο νωρις να κλεινονται στην αμυνα τους για να περασει πρωτιστως το πρωτο 20λεπτο που ειναι σημαντικο για τη ψυχολογια του αγωνα.
Σοβαρα προβληματα τραυματισμων δεν υπαρχουν για καμια απο τις 2 ομαδες οι οποιες θα παραταχθουν σχεδον πληρεις αποψε.
Η επιλογη μου εδω θα ειναι ο ασσος και μαλιστα απο ημιχρονο. Αλλωστε η Ντορτμουντ δεν εχει περιθωρια να περιμενει και εαν θελει να διεκδικησει την προκριση πρεπει να επιτεθει απο το πρωτο λεπτο αποψε. Αν συνυπολογισουμε και την επαναπαυση της Τοτεναμ στο 3-0 τοτε ο ασσος απο ημιχρονο ειναι μια καλη επιλογη που θα τριπλασιασει το πονταρισμα μας.
Πονταρω λοιπον στην καυτη εδρα αλλα και τη διψα για νικη εξ αρχης της Ντορτμουντ και πιστευω πως θα με στειλει στο ταμειο ευκολα.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)