Select your timezone: Select
Catijohn

Olympiakos Piraeus v AEK Athens FC

02/17 19:30
Added 2019/02/17 16:22 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Olympiakos Piraeus v AEK Athens FC (Match Winner) @-125 10/10 +8.00

Ντέρμπι με φόντο τα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ αποψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα την περασμένη αγωνιστική ξεκαθάρισε οριστικά ο τίτλος του πρωταθλητή, οπότε το μόνο που απομένει είναι η μάχη για το δεύτερο εισητηρίο των προκριματικών του Τσάμπιονς λιγκ που είναι εξίσου σημαντικός στόχος.
Σε αυτή τη μάχη ο Ολυμπιακός προηγείται με 5 βαθμούς και ακόμη και με ισοπαλία σήμερα θα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ευρωπαϊκο ματς και σίγουρα θα κουβαλάει και αρκετή κούραση. Μπορεί όπως προείπα οι ερυθρόλευκοι να βολεύονται και με την ισοπαλία αλλά για πολλούς λόγους θέλουν τη νίκη. Πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει και το γόητρο καθώς φέτος δεν κέρδισαν στην έδρα τους ούτε τον ΠΑΟΚ ούτε τον ΠΑΟ. Φυσικά μια νίκη θα τους δώσει ώθηση εν όψει της πολύ δύσκολης ρεβάνς που ακολουθεί σε 4 ημέρες στο Κίεβο.
Η ΑΕΚ από την άλλη χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα παρουσιαστεί πιο φρέσκια αλλά θα έχει την ψυχολογική πίεση της νίκης καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα θα τη θέσει νοκ άουτ στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Όπως καταλαβαίνετε υπό αυτές τις προϋποθέσεις δεν μπορεί να ταμπουρωθεί στην άμυνα της και αναγκαστικά θα πρέπει να παίξει επιθετικά μέσα σε μια δύσκολη έδρα.
Η επιλογή μου εδώ θα είναι ο άσσος που σχεδόν διπλασιάζει το ποντάρισμα μας. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν επιτέλους ενά ντέρμπι στο γήπεδο τους και απέναντι σε μια ΑΕΚ που θα παίξει για τη νίκη μπορεί να βρει τους χώρους για να χτυπήσει στην επίθεση.
Η πρώτη μου σκέψη ήταν για άσσο από ημίχρονο καθώς ο Ολυμπιακός αναμένεται να μπει δυνατά στο ματς αλλά εν τέλει προτίμησα την πιο λογική επιλογή του σκέτου άσσου σε ένα ματς που προβλέπω πως θα δούμε αρκετά γκολ και πολύ δύσκολα θα λήξει ισόπαλο.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)