Select your timezone: Select
dimitris1975

Newtown v Connahs Q.

02/02 16:30
Added 2019/02/02 15:03 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 3.5) @110 6/10 -6.00

Και η δεύετρη πρόταση μου θα αφορά αγώνα του Ουαλικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα το ματς της Νιούταουν με αντίπαλο την Κόναχς.Φαβορί στις αποδόσεις δίνονται οι φιλοξενούμενοι αλλά και σε αυτό το παιχνίδι θα ασχοληθώ με τα γκολ.
Όπως έγραψα και στην άλλη πρόταση για το άλλο ματς του συγκεκριμένου πρωταθλήματος η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έληξε και έχουμε μπεί στην διαδικασία των πλέυ οφ με τα πρώτα παιχνίδια να έιναι σήμερα.
Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που στηρίζονται στην έδρα τους όντας αήττητοι στην κανονική διάρκεια με εφτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες ενώ είχαν και πολύ καλή αμυντική λειτουργεία ειδικά στην έδρα τους όπου δέχτηκαν μόλις οχτώ γκολ.Δεν κατάφεραν στα δύο φετινά ματς με την σημερινή τους αντίπαλο να κερδίσουν αλλά ελπίζουν σήμερα να σπάσουν το ρόδι.Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη θέση την τελευταία αγωνιστική αφού έχασαν στην έδρα Κάρμαθεν,ομάδα που δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ,σε ματς μάλιστα που προηγήθηκαν στο σκορ αλλά όλα ήρθαν ανάποδα στο δεύτερο μέρος.Από τις καλύτερες ομάδες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος με πολύ καλή επίθεση που στην μέρα τους μπορούν να διαλύσουν κάθε αντίπαλο αλλά αμυντικά ασταθής ειδικά στα εκτός έδρας ματς.Χωρίς προβλήματα επίσης στο αποψινό ματς.
Και σε αυτό το ματς επιλογή και πρόταση είναι το όβερ3.5 γκολ αφού και εδώ δεν θέλω να διαλέξω σημείο νίκης μιας και είναι το πρώτο ματς των πλέυ οφ αλλά πάω στα γκολ καθώς θεωρώ ότι ο τρόπος που αγωνίζονται οι φιλοξενούμενοι δίνει πάρα πολλες πιθανότητες το ματς να έχει τουλάχιστον τέσσερα γκολ.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)