Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Sheffield Wed v West Brom

10/03 21:45
Added 2018/10/03 19:34 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @1.850 6/10 +5.10

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα της Championship και για την 11η αγωνιστική η Σέφιλντ Γουέντ. υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ.

Την Παρασκευή η Σέφιλντ στο τοπικό ντέρμπι με την Λιντς ήρθε ισόπαλη 1-1 και διατήρησε σε ένα ακόμα ματς το αήττητο της έδρας της. Αυτή ήταν που άνοιξε πρώτη το σκορ στην εκπνοή του πρώτου μέρους αλλά στο δεκάλεπτο της επανάληψης δέχτηκε την ισοφάριση. Μετά το γκολ η φιλοξενούμενη πίεσε αρκετά και ήταν αυτή που αναζητούσε περισσότερο το τρίποντο της νίκης, αλλά με το τελικό σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος. Παραμένει ψηλά στην βαθμολογία και με τους 19 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση μετά από 10 ματς. Στα δυνατά της στοιχεία συγκαταλέγεται η παρουσία της στα εντός έδρας ματς που παραμένει χωρίς ήττα στο σπίτι της.

Η Γουέστ Μπρομ προέρχεται από το εκτός έδρας νικηφόρο ματς στην έδρα της Πρέστον με 3-2. Αυτό ήταν το τρίτο σερί τρίποντο για την ομάδα του Μουρ και παράλληλα το τέταρτο στα τελευταία 5 ματς που την ανέβασε για πρώτη φορά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Προηγήθηκε με το ξεκίνημα της επανάληψης, δέχτηκε την ισοφάριση στο 71΄αλλά αμέσως μετά πήραν ξανά το προβάδισμα και στο 88΄με το 3-1 τελείωσαν το ματς. Το μόνο που κατάφερε η γηπεδούχος ήταν στις καθυστερήσεις να μειώσει στο τελικό 3-2. Με τα 25 γκολ που έχει σκοράρει μέχρι στιγμής έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Από την μια η Σέφιλντ που παραμένει χωρίς ήττα εντός και να σκοράρει πάντα στο γήπεδο της και από την άλλη η Γουέστ Μπρομ με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Θα έχει γκολ το ματς. OVER 2,5.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)