Select your timezone: Select
Edgaras1

Murray A. - Dolgopolov A.

01/26 03:00
Added 2011/01/25 16:40 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Murray A. (1T -2.5 Sets) @-125 10/10 -10.00

Radau siek tiek patrauklesni varianta koeficiento atzvilgiu negu kolegos idetas 3:0.

Ko gero nei vienas neabejoja A.Murray pergale ir istikruju nedaug kam abejoniu kyla del pergales "svarumo" t.y. sauso rezultato. Zaideju lygis akivaizdziai skiriasi. Aisku nereikia sumenkinti ukrainiecio formos, kuri visgi pastaruoju metu yra tikrai pagerejusi. Iveiktas J.Tsonga, R.Soderlingas. Tokiu pergaliu tikrai nesitikejau. Zinoma, svedui koja galejo pakisti problemos su peda. Kas stebejo kova, turbut negalejo nepastebeti, jog svedas pradejo slubuoti ir medical time out ne ka te padejo. Tad zaistu slubciojant tikrai nera lengva, o juolab, matesi, kad ir sekmes svedui truko tadien. Soderlinga tiesiog sakyciau isprovokavo daryti klaidas. Netikiu, jog taip galetu nutikti su A.Murray. Siek tiek gal neramina, tai jog kaip ir pats Murray apibudino ukrainieti : "He is totally unorthodox". Zaidimo stilius tikrai keistas bei nenuspejamas. Taciau, skotas konferencijoje, teige, jog jis su kiekviena kova vis labiau pripranta prie kortu, juolab kad hardas yra jo megiama danga, tad "perkasti" ukrainieti neturetu buti dideliu sunkumu.

Pastarojo pasirodymai AO praktiskai be priekaistu. Zaidziama susikaupus jau nuo pirmu matcho minuciu, stengiamasi del kiekvieno tasko. Murrejus nusiteikes rimtai. 4/4 varzovu iveikti 3:0 rezultatu. Niekam net nepavyko perlipti 3 geimu per seta. Paskutine kova su J.Melzeriu praktiskai galutinai issklaide visas abejones apie forma ar pasiruosima.

"Murray's ruthless efficiency preserves energy for the final three rounds, a definite bonus, and the intensity has been good throughout"

Statistikos skaiciukai, taip pat labai grazus. Apie 80% 1st serve, 55% 2nd serve, beveik po 50% return points won, apie 60% bp conversion, vos po avg 2 double faults bei ± 13 unforced errors. Ko daugiau reikia? Zinoma tobulumui ribu nera, taciau rytojui drasiai ir sito pakaks.

Tikejausi, jog Melzeris bus rimtesnis prisininkas, taciau visgi skotas parode, kad tokio lygio zaidejai tiesiog neturi ka pries ji pastatyti. Neabejoju, jog netures ir Dolgopolovas.

Sekme laikinas dalykas... O beto nemanau, kad cia jos pakaktu, norint atimti seta is A.Murray.

Taigi pasirinkimas paprastas. -2.5 Seto, be abejones is A.Murray puses. Sekmes!


18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)