Select your timezone: Select
Edgaras1

Djokovic N. - Berdych T.

01/25 09:30
Added 2011/01/25 04:11 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Djokovic N. (1T -4.5) @-133 10/10 +7.50

Velyvas siandiena, kadangi nejo niekaip prisijungti prie sio puslapio.

Zodziu trumpai. Serbas Djokovic rodo nepriekaistinga forma, laimetos 9 rungtynes is eiles. Nukauti G.Simon, L.Hewitt, G.Monfils... Pasirodymai AO grazus, praktiskai per visus varzovus lipama kiauriai. Pasitaises servas, maziau klaideliu, zodziu tikslai serbo aiskus. Isspausti is saves ka tik be galima. Nera istikruju daug ka komentuoti apie si zaideja. Kartais aisku koja pakisa serbo karstakosiskumas, buna, jog nervu pasitaiko daugiau negu reikia, o tada ir zaidimas nebetaip einasi, taciau tikiuosi, jog Djokovicius supranti, kad AO tokiem dalykam ne vieta.

Cekas T.Berdych irgi idomus veikejas, sugebantis nustebinti. Pirmieji pasirodymai AO nebuvo labai stiprus, uzsitampyta siek tiek su nekokiais zaidejais, taciau tokia sausa pergale pries ispana Verdasco, man asmeniskai buvo siek tiek netiketa. Ko gero buvo sekminga diena, nes padavimas ejo, kaip niekad ir ispanui buvo tiesiog per sunku su tuo kovoti.
Istikruju, jei gerai seksis cekas turi ka pastatyti pries serba, taciau visada gi nesiseks. Manau neisvysime cia dideliu stebuklu ir N.Djokovicius nepersunkiausiai iveiks T.Berdycha.

Tarpusavio susitikimu is viso buvo 5. Serija 4-1 yra serbo naudai. Beje atkreipe demesi i statistika galime pamatyti tendencija, jog cekui sunku nuimti serbo padavima. Tai manau dar vienas pliusas siam statymui.

Renkuosi siek tiek saugesne fora, kadangi man patinka truputi maziau rizikos, juolab koeficientas, tikrai visai patrauklus. Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)