Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Club Brugge KV v Dortmund

09/18 22:00
Added 2018/09/17 20:47 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @1.640 6/10 -6.00

Για τον 1ο όμιλο του Champions League η Μπριζ θα φιλοξενήσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τον όμιλο συμπληρώνουν Ατλέτικο και Μονακό.

Σε πολύ καλή κατάσταση η Μπριζ, μετά το περσινό νταμπλ, οδηγεί και φέτος την κούρσα του πρωταθλήματος και φαντάζει το μεγάλο φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα. Μετά από 7 αγωνιστικές είναι στην πρώτη θέση με 19 βαθμούς έχοντας ρεκόρ 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Τελευταίο της θύμα η Λόκερεν την Παρασκευή το βράδυ. Ίδρωσε μεν αλλά την νίκησε 2-1 με το γκολ της νίκης να έρχεται στο 98΄ με πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί μόλις στο 8΄ με την Μπριζ να ισοφαρίζει στο 61΄. Έχει δύσκολο έργο στον όμιλο κόντρα σε πολύ καλές ομάδες και θεωρητικά ο στόχος της είναι η τρίτη θέση.

Πρεμιέρα για την Μπορούσια στον όμιλο και ξεκινάει με στόχο μια καλή παρουσία και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Στο πρωτάθλημα μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Την Παρασκευή υποδέχτηκε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και επικράτησε με 3-1. Στο πρώτο μέρος δεν έπιασε καλή απόδοση, δεν έκανε πολλές φάσεις αλλά κατάφερε να σκοράρει στο 36΄και να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος. Ισοφάρισε στο 68΄η φιλοξενούμενη αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα με τους Βεστφαλούς να σκοράρουν λίγα λεπτά αργότερα. Στο 88΄ ήρθε το πιο όμορφο ίσως γκολ της αναμέτρησης για να σιγουρέψει την νίκη των γηπεδούχων.

Και οι δύο ομάδες δείχνουν σε καλή κατάσταση και συνηθίζουν να δίνουν γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους. Έχουν και το εύκολο γκολ οπότε θεωρώ πως και στο μεταξύ τους παιχνίδι θα δούμε κάτι ανάλογο. Γκολ και θέαμα.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)