Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Girona v Celta Vigo

09/17 22:00
Added 2018/09/17 18:13 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Girona v Celta Vigo (Home/Away) @1.660 6/10 +3.96

Τελευταίο ματς για την 4η αγωνιστική απόψε με την Χιρόνα να αντιμετωπίζει την Θέλτα.

Από σπουδαία εκτός έδρας νίκη προέρχεται η Χιρόνα καθώς την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε της Βιγιαρεάλ με 1-0. Δέχθηκε πίεση στο πρώτο μέρος από την αντίπαλο της αλλά κατάφερε να ανταπεξέλθει και να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και στο δεύτερο μέρος σε μια αντεπίθεση της κατάφερε να σκοράρει. Ίδιο μοτίβο και μετά το γκολ αλλά έδειξε χαρακτήρα και τελικά πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Με αυτή την επιτυχία έφτασε τους 4 βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση. Τώρα θέλει να πάρει επιτέλους και μια νίκη εντός, κάτι που έχει να πετύχει από τον περασμένο Μάιο! Στα αγωνιστικά παραμένουν εκτός απο την αρχή της χρονιάς οι αμυντικοί Μόχικα, Ραμάλιο και Πλάνας.

Σε πολύ κατάσταση ήταν η Θέλτα πριν την διακοπή και το έδειξε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Κέρδισε με 2-0 και μάλιστα θα μπορούσε να πει κανείς και σχετικά εύκολα καθώς περιόρισε την αντίπαλο της αισθητά και δεν την άφησε να τις δημιουργήσει ευκαιρίες. Μέτριο πρώτο μέρος χωρίς φάσεις, μπήκε δυνατά η Θέλτα στο δεύτερο με ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη του φάση και λίγα λεπτά αργότερα έκανε και δεύτερο γκολ, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Στο 70΄μάλιστα είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα και το υπόλοιπο του παιχνιδιού απέκτησε τυπικό χαρακτήρα. Με τους 7 βαθμούς έφτασε στην 3η θέση και παραμένει αήττητη στα 3 πρώτα ματς. Στα αγωνιστικά χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί στην σημερινή αναμέτρηση.

Αμφίρροπη αναμέτρηση που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από σπουδαίες νίκες και θα θέλουν απόψε άλλη μια. Διαθέτουν παίχτες με ποιότητα μπροστά ώστε να δούμε ωραίο ματς και με πολλές φάσεις. Θεωρώ πολύ πιθανό να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)