Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Newcastle v Arsenal

09/15 17:00
Added 2018/09/14 21:46 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Yes (Both Teams To Score) @1.660 6/10 +3.96

Η Άρσεναλ ταξιδεύει στον Αγγλικό Βορρά για να αντιμετωπίσει την Νιούκαστλ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Premier League.

Προσπάθησε η Νιούκαστλ την προηγούμενη αγωνιστική να κάνει την έκπληξη και να πάρει βαθμό στην έδρα της πρωταθλήτριας Σίτι, αλλά δεν τα κατάφερε. Έχασε μεν 2-1, αλλά κρατάει την εμφάνιση και το γεγονός πως σε αυτή την έδρα έχουν φύγει αρκετές ομάδες με πολλά γκολ στην πλάτη. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 10΄, ισοφάρισε στο 30΄, αλλά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δέχτηκε το 2-1 και δεν μπόρεσε ξανά να ισοφαρίσει. Έτσι, παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας 3 ήττες και 1 ισοπαλία, αλλά δείχνει πως αρχίζει να βελτιώνεται.Όσο όμως δεν έρχεται το πρώτο τρίποντο, τόσο θα συνεχίζεται η γκρίνια από τον κόσμο της ομάδας.

Η Άρσεναλ προέρχεται από τρίποντο στην έδρα της Κάρντιφ με 3-2, έστω και αν της βγήκε η ψυχή για να τα καταφέρει. Προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έγινε η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα φέτος που δέχτηκε γκολ από τους Ουαλούς. Νέο προβάδισμα στο 62΄για τους 'κανονιέρηδες', αλλά ξανά η γηπεδούχος ισοφάρισε, λίγα λεπτά αργότερα. Τελικά το τρίποντο για την Άρσεναλ ήρθε με γκολ στο 80΄, κι έτσι έφτασε στους 6 βαθμούς. Άλλο ένα ματς που έδειξε ότι μπροστά έχει την ποιότητα να σκοράρει, αλλά στα μετόπισθεν παρουσιάζει πολλά προβλήματα δεχόμενη αρκετές φάσεις.

Δεν θα είναι εύκολο το ματς για την Άρσεναλ. Η Νιούκαστλ παραμένει χωρίς νίκη και θα το παλέψει στα ίσια. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων και να σκοράρει και να τις βάλει δύσκολα, οπότε με το γεγονός πως έχω δεδομένο ότι θα σκοράρει και η Άρσεναλ, θα ποντάρω στα γκολ εκατέρωθεν.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)