Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Bournemouth v Leicester

09/15 17:00
Added 2018/09/14 21:44 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @1.850 6/10 +5.10

Για την 5η αγωνιστική της Premier League η Μπόρνμουθ θα υποδεχτεί την Λέστερ.

Το πάλεψε η Μπόρνμουθ, πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων, στην έδρα της Τσέλσι και για 72΄ κρατούσε το μηδέν πίσω ελπίζοντας να πάρει κάτι από το ματς. Τελικά δεν άντεξε στην ανωτερότητα των 'μπλε' που σκόραραν στο 72΄ και στο 85΄ για το τελικό 2-0, το οποίο κρίνεται δίκαιο. Πρώτη ήττα για τους γηπεδούχους μετά από 3 ματς με 2 νίκες και 1 ισοπαλίες, ωστόσο θετικότατος είναι ο απολογισμός τους, με 7 βαθμούςβρίσκονται στην 7η θέση. Τώρα θα φιλοξενήσουν την Λέστερ και θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για ένα ακόμα τρίποντο.

Όταν υποδέχεσαι την Λίβερπουλ που έχει μπει φουριόζα στο πρωτάθλημα και βρίσκεσαι στο 10΄ να χάνεις με 1-0 τότε πολύ δύσκολα παίρνεις θετικό αποτέλεσμα. Και αν δευτερόλεπτα πριν μπεις στα αποδυτήρια για το ημίχρονο δέχεσαι και δεύτερο γκολ τότε τελειώνουν όλα. Παρόλα αυτά η Λέστερ το πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού είδαν την ομάδα του Jurgen Klopp να ρίχνει στροφές και κατάφεραν να μειώσουν στο 63΄, αλλά μέχρι εκεί. Η σοβαρή φετινή Λίβερπουλ δεν της επέτρεψε να κάνει ευκαιρίες και να διεκδικήσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 6 βαθμούς και στην 8η θέση της βαθμολογίας. Τώρα θέλει στην έδρα της Μπόρνμουθ να καλύψει την εντός έδρας ήττα παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής τις έχουμε δει να δίνουν καλό ρυθμό στα παιχνίδια τους με πολλές φάσεις και γκολ. Το ίδιο περιμένω και στην μεταξύ τους αναμέτρηση και θα ποντάρω στα γκολ και στο Over 2,5.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)