Select your timezone: Select
GeorgeEle13

France v Netherlands

09/09 21:45
Added 2018/09/09 11:52 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Over (Result/Total Goals 2.5) @2.200 6/10 +7.20

Η Γαλλία για τον 1ο όμιλο του National League υποδέχεται την Ολλανδία.

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια θα δώσει το πρώτο εντός έδρας ματς μετά τον θρίαμβο της στα γήπεδα της Ρωσίας δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό της να την αποθεώσει. Έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη στο Μόναχο κόντρα στην Γερμανία, σε ένα κακό ματς χωρίς πολλές φάσεις με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν. Η αποστολή της περιλαμβάνει σχεδόν όλους τους παίχτες με εκείνης στα γήπεδα της Ρωσίας πλην του τερματοφύλακα Hugo Lloris που παραμένει τραυματίας.

Η Ολλανδία μετά την αποτυχία της να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ θέλει να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα με στόχο την διάκριση στο προσεχές EURO 2020. Με τον Ronald Koeman πλέον στον πάγκο δείχνει στα φιλικά που έδωσε πώς να είναι σε καλή κατάσταση. Το πιο πρόσφατο αυτό της Πέμπτης κόντρα στο Περού είχε το χαρακτήρα αποχαιρετισμού στον Wesley Sneijder που μετά από 15 χρόνιας παρουσίας αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα. Το αντίο του συνδυάστηκε με νίκη 2-1 παρότι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν από το 13΄.

Εορταστικό θα είναι το κλίμα στο γήπεδο για την ομάδα του Didier Deschamps με τον κόσμο να θέλει να χειροκροτήσει τους πρωταθλητές κόσμου. Στο πρώτο ματς του ομίλου κόντρα στην Γερμανία φάνηκαν να κάνουν αγγαρεία αλλά τώρα μπροστά στο κοινό τους περιμένω να έχουν όρεξη να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και η Ολλανδία με την ποιότητα που διαθέτει και να μας χαρίσουν αμφότεροι ένα ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι. Θα ποντάρω στην νίκη των Γάλλων σε συνδυασμό με γκολ. 1 & OVER 2,5.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)