Select your timezone: Select
Edgaras1

Ferrer D. - Raonic M.

01/24 03:00
Added 2011/01/23 15:52 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title 33.5+ (33.5+) @-139 8/10 +5.76

Bandom testi, po kol kas visai neblogai besisekancia teniso serija.

Taigi, susitinka visiem jau gerai zinomas, is matcho su Berankiu, veikejas - ispanas D.Ferrer vs M.Raonic.

Ispanas zaidzia, taip, kaip jam ir deretu. Visgi statusas ATP reitinge kalba pats uz save. D.Ferrer galinti pasigirti pergalemis pries tokius zaidejus, kaip : D.Nalbandian, R.Soderling, M.Llodra, S.Querrey, A.Murray, S.Warwinka... Pasirodymas AO - per daug nekomentuotinas, visgi realiai is buvusiu 3 varzovu, manau nebuvo nei vieno, kuris visgi galejo sukelti didesne gresme. Gal tai turejo buti J.Nieminen, taciau 3:1 rezultatu, jis buvo gan paprastai iveiktas. Nors ir varzovai ne stebuklingi, visgi ispudis apie ispano forma yra susidares. Stebint matchus atrogo, jog su zaidimu/forma, kaip ir viskas gerai. Nera, net realiai ka daug komentuoti, zaidziamas toks tenisas, koki ir priklauso zaisti tokio rango zaidejui. Nei pridesi, nei atimsi.

Kanadietis (berods) M.Raonic mano akimis daro stebuklus. Iveikti 6/6 varzovu, zinoma vienas is ju - D.Goffin pasitrauke, taciau cia krastutinumai. Esme slypi kitur. Paskutiniai du varzovai AO buvo tikrai rimti riesuteliai. M.Llodra buvo ramiai iveiktas sausu rezultatu, nors du setai is trieju baigesi TB. Neisivaizduoju nei ka be pasakyti : 21 aca's, +80% first serve, is 152 raketes? Atrodo pasakos, ar ne? Speju nemaza dalis besilazinanciuju tenise gan stipriai nukentejo, nes manau sios pergales nelabai kas tikejosi, nors...
Paskutine kova su M.Youzhny irgi pasaka, nors ir ne 3:0, o 3:1, taciau tai tikrai galeciau pavadinti ruso suzlugdymu. 31 aca's. Skaiciai tikrai grazus. Manau galima daryti isvadas, jog M.Raonic pakankamai rimtai nusiteikes atzygiavo i si AO. Tikrai nebuciau pagalvojes, kad bus tiek toli nueita. Vadinasi motyvacija yra, fizine forma gera, o ko daugiau reikia?

Pergale prognozuoti i kanadiecio puse visgi nedrisciau, taciau visiskai sio varianto atmesti negaliu. Aki labiau patrauke palankus geimu overis. Neabejoju, jei M.Raonic toliau demonstruos toki puiku susikaupima zaidime, setas is ispano bus atimtas, o gal net ir ne vienas. Nors jei ir nepavyktu seto atimti, matau varianta panasu i ta, kuris buvo su M.Llordra 7:6 6:3 7:6, o to man drasiai pakanka. Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)