Select your timezone: Select
Catijohn

West Ham v Wolves

09/01 17:00
Added 2018/09/01 14:04 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Under (Goals Over/Under 2.5) @-105 20/10 +19.00

Η Γουεστ Χαμ ειναι η μοναδικη ομαδα χωρις βαθμο στη φετινη Πρεμιερ Λιγκ και σημερα θελει πασει θυσια να ξεφυγει απο το μηδεν. Απεναντι της η Γουλβς που προερχεται απο το 1-1 με την πανισχυρη Μαντσεστερ Σιτι αλλα παραλληλα δεν εχει ακομη νικη φετος.
Τα σφυρια δεν ειχαν βατο προγραμμα στις 3 πρωτες αγωνιστικες αλλα και παλι το μηδεν ειναι απογοητευτικη συγκομιδη. Οι ηττες στην εδρες τη Λιβερπουλ και της Αρσεναλ μπορουν να χαρακτηριστουν ως αναμενομενες αλλα η εντος εδρας ηταν απο την Μπορνμουθ στοιχησε πολυ στη Γουεστ Χαμ τοσο βαθμολογικα οσο και ψυχολογικα. Σημερα θελει να παρει επιτελους ενα βαθμο αλλα ας μην κρυβομαστε ο στοχος της θα ειναι μονο οι νικη γιατι ακομη και ο 1 βαθμος σε τετοια ματς ειναι σαν ηττα οταν αγωνιζεσαι εντος εδρας με αντιπαλο που εχει τους ιδιους στοχους.
Η Γουλβς εγινε η πρωτη ομαδα που στερει βαθμους φετος απο τους πολιτες ενω εχει αλλη μια ισοπαλια στην εδρα της με την Εβερτον. Εκτος εδρας στο μοναδικο ματς που εδωσε εχασε ευκολα απο τη Λεστερ με 2-0. Σημερα θα επιδιωξει να παρει οτι μπορει απο το ματς κοντρα στους ουραγους αλλα πιστευω πως μπορει ακομη και να βγαλει ενα μεγαλο διπλο καθως οι γηπεδουχοι θα αγωνιστουν με μεγαλο αγχος και αν δεν τους βγει το ματς απο τη αρχη τα ποδια τους θα βαραινουν οσο περναει ο χρονος.
Η επιλογη μου εδω δεν εχει να κανει με την εκβαση του αγωνα που κατα τη γνωμη μου μπορει να παει σε καθε σημειο αλλα με το ευρος των γκολ. Πιστευω πως θα δουμε ενα ματς οπου θα κυριαρχησουν οι αμυνες. Οι 2 ομαδες αλλωστε δυσκολα βρισκουν διχτυα φετος και ακομη και αν προηγηθει καποια ομαδα θα κοιταξει προτιστως να κρατησει το σκορ και λιγοτερο να το διερυνει. Το αντερ εδω πληρωνει ποντα στο διπλασιασμο και ειναι σιγουρα μια καλη επιλογη.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)