Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Young Boys v D. Zagreb

08/22 22:00
Added 2018/08/22 20:36 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @1.750 6/10 -6.00

Συνεχίζονται οι πρώτες αναμετρήσεις για τα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με την Γιούνγκ Μπόις να φιλοξενεί την Ντιναμό Ζαγκρεμπ.
Είναι η νέα πρωταθλήτρια Ελβετίας η Γιουνγκ Μπόις, αφού κατάφερε να σπάσει τη… μοναρχία της Βασιλείας, έπειτα από 10 χρόνια και φαίνεται ότι φέτος συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό, έχοντας 4 νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής, Άντι Χάτερ, αποχώρησε για να αναλάβει την Άιντραχτ και τη θέση του πήρε ο Γκεράρντο Σεοανέ που έχει αρχίσει πολύ ενθαρρυντικά. Το αποψινό είναι και η πρώτη υποχρέωση για τους φετινούς ευρωπαϊκούς θεσμούς και αποτελεί την πρώτη της παρουσία σε αυτή τη φάση. Φυσικά, δεν έχει προκριθεί ποτέ σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ιβοριανός επιθετικός Ασαλέ δεν υπολογίζεται, όπως και οι Λοτόμπα, Τεσέιρα.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι η κυρίαρχος του κροατικού ποδοσφαίρου και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα τα τελευταία 13 χρόνια. Προπονητής της ομάδας είναι ο Νέναντ Μπιέλιτσα, που κάθεται για πρώτη σεζόν στον πάγκο της και τα δείγματά του είναι καλά. Πώς αλλιώς, άλλωστε, όταν κατάφερε να αποκλείσει τη Χάποελ Μπερ Σεβά με τρομερή ευκολία, καθώς στο πρώτο ματς στην Κροατία νίκησε 5 – 0(!), ενώ στο δεύτερο έμεινε στο 2 – 2 και στη συνέχεια ακολούθησε το εμπόδιο της Αστάνα, την οποία νίκησε 2 – 0 εκτός έδρας και 1 – 0 εντός. Έχει 8 επίσημα ματς στα οποία δεν έχει χάσει, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν έχει κάποια ουσιαστική απουσία για το αποψινό.

Δύο ομάδες που είναι σε πολύ κατάσταση και σκοράρουν συνεχώς, παίζοντας επιθετικά. Επιλογή μας εδώ το Over.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)