Select your timezone: Select
Panatha13

BATE v PSV

08/21 22:00
Added 2018/08/21 15:10 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Draw (Double Chance) @1.830 10/10 -10.00

Πρώτος αγώνας για τα πλει οφ του Champions League ανάμεσα στην Μπατε Μπορίσοφ και την Αιντχόφεν. Θα ακολουθήσει ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα στην Ολλανδία.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε περισσότερο από το αναμενόμενο, αλλά η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κατάφερε να βρίσκεται στα πλέι – οφ των προκριματικών, έχοντας αποκλείσει αρχικά την Ελσίνκι (0 – 0 εντός, 1 – 2 εκτός) και στη συνέχεια την έμπειρη πια, Καραμπάκ, της οποίας επιβλήθηκε στο Αζερμπαϊτζάν με 1 – 0, ενώ στη Λευκορωσία το σκορ έμεινε στο 1 – 1. Πρόκειται για την αδιαμφισβήτητη κυρίαρχο στη χώρα της έχοντας 12 σερί πρωταθλήματα, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή το πρωτάθλημά της έχει διακοπή. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και είναι χαρακτηριστικό ότι στους 17 αγώνες των τελευταίων τριών χρόνων, έχει υποστεί ήττες μόνο από την Μπαρτσελόνα και την Άρσεναλ.

Με γκολ στις καθυστερήσεις σώθηκε η Αϊντχόφεν στην έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ, επικρατώντας για τη 2η αγωνιστική της Ολλανδίας και έτσι έκανε το 2/2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και στην προσπάθεια της να διατηρήσει τα σκήπτρα και αυτή την σαιζόν κόντρα στον μεγάλο της αντίπαλο Άγιαξ. Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας σχετικά εύκολα και έτσι έχει βρεθεί απευθείας στα πλέι – οφ της διοργάνωσης και έχει τώρα την ευκαιρία να μπει στους ομίλους κόντρα σε έναν βατό αντίπαλο. Πάντως ο Φαν Μπόμελ, που πλέον είναι στη διαδικασία της πρώτης του επαγγελματικής προπονητικής καριέρας τόνισε ότι η ΜΠΑΤΕ είναι πιο έμπειρη από αυτή τη φάση αγώνων. Αρνητικό στοιχείο για την ίδια το γεγονός ότι εκτός έδρας δεν έχει νικήσει από το 2014, όταν επικράτησε του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο.

Έχει ποιότητα και φανέλα η Αϊντχόφεν, αλλά και η ΜΠΑΤΕ μέσα στην έδρα της είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη, ενώ παίζει καλή άμυνα. Ούτε σήμερα πιστεύω θα χάσουν οι γηπεδούχοι και επιλογή μου είναι το 1Χ διπλή ευκαιρία.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (2)

Comments (0)