Select your timezone: Select
Edgaras1

Wawrinka S. - Roddick A.

01/23 09:30
Added 2011/01/22 13:37 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Wawrinka S. (1T) @-111 9/10 +8.10

Siandiena as ankstyvas, kadangi vakare nebebus laiko, tad pasidalinsiu savo pasirinkimais bei nuomone. Ko gero del sio pasirinkimo gali kilti daug abejoniu ir ivairiu nuomoniu nesutapimu, taciau, kaip ir minejau - cia rasau savo nuomone bei savo asmeninius pasirinkimus.

Taigi turime gana idomia kova S.Wawrinka vs A.Roddick. Abu varzovai tikrai verti vienas kito. Abu be abejones gali pasigirti didelem pergalem, geru zaidimu bei nunestais prizais.

Amerikonas A.Roddick ko gero vienas geriausiu tenisininku visoje JAV, kurio vizitine kortele - tikslus bei galingas servas. 2010 Andis pradejo su triuksmu. Iskarto laimetas pats pirmas challendzeris, kur finale nukautas R.Stepanek, o iki jo R.Gasquet bei T.Berdych. Toliau buvo laimetas San Jose bei Majamio challendzeris. Finaluose nukauti F.Verdasco bei velgi tas pats T.Berdych. 2011 Australijoje vel daeita iki finalo ir keista, taciau gan lengvai pralosta R.Soderlingui. Galbut amerikieciui buvo tiesiog juoda diena - return points won only 10/54.
A.Roddick pasirodymai AO is dalies ir stebina, bet kartu ir nieko blatno. Paciame pirmame matche nugaletas cekas J.Hajek 3:0. Antrame, truputi sunkiau, bet vel 3:0 iveiktas I.Kunitsyn. Ir stai jau su treciuoju priesininku buvo uzsitampyta, bet laimeta 3:1 pries R.Haase. Keista, jog pries tokio lygio zaidejus tenka atiduoti seta 2:6... Taciau 32 aces per matcha - tikrai kazkas ispudingo. Taigi amerikietis gan rimtas riesutelis, jei jam einasi servuoti, kadangi tai yra jo pagrindinis ginklas.

Sveicaras S.Wawrinka taip pat rimtas veikejas. Praeitu metu istikruju neturiu, ka ir pakomentuot. Gan daug zaista ant clay dangos, o ten nepaslaptis, jog sveicarui ne vieta. Nors gal cia butu galima ir uzgincyti si mano pasakyma. Taciau ne cia esme. Realiai noriu atkreipti remesi i pastarojo siemetinius pasirodymus. Iveikti 8/8 varzovu. Indijoje laimetas finalas, kuriame 2:1 nukautas X.Malisse, o pusfinalyje T.Berdych. AO speta nukauti 3 varzovus ir visus 3:0 rezultatu. Be abejones daugiausiai nustebino "sausa" kova su G.Monfils. Net nezinau, kaip cia ja pakomentavus, istikruju toki matcha reiktu pamatyti kiekvienam. Sveicaras demonstravo labai gera fizine forma. Net nekyla abejoniu, jog Wawrinkos tikslai siame AO tikrai dideli ir tam atitinkamai pasiruosta.

Tarpusavyje S.Wawrinka bei A.Roddick buvo susitike 3 kartus. Serija 2:1 yra sveicaro naudai. 2/3 amerikonas pasitrauke. Ko nepaminejau, tai jog Roddickas gan daznai nustebina, taciau is blogosios puses. Jis toks siek tiek panasus i E.Gulbi. Akivaizdziai savo kazkokio nepasitenkinimo nerodo, bet jei jau kas neina, tai jis savyje puola verkti, nervintis ir zaidimas jau nebe jo puseje. Sveicaras gan ramus ir saltakraujiskas, nors velgi visokiu dienu buna, taciau atitinkamai reciau.

Neabejoju, jog jei zaidimas eisis abiem zaidejam, mes pamatysime nuostabia kova. Taciau, laimetojas visgi tik vienas ir siuo atveju, mano akimis, juo taps S.Wawrinka. Tad renkuosi jo pergale su tikrai geru koeficientu. Sekmes!


18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)