Select your timezone: Select
Panatha13

Valencia v Atl. Madrid

08/20 21:00
Added 2018/08/20 18:55 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @2.300 10/10 -10.00

Oλοκληρώνεται το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Πριμέρα με την Βαλένθια να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έψαχνε για χρόνια την… υγειά της στην τεχνική ηγεσία και τελικά ο Μαρθελίνο που ανέλαβε πέρυσι τη Βαλένθια, πράγματι την επανέφερε στο προσκήνιο και παράλληλα έφερε εκ νέου τα κίνητρα, την αισιοδοξία και την προοπτική. Τελικός απολογισμός η 4η θέση, αλλά αν τερμάτιζε κάπου άλλου θα ήταν προς τα πάνω βάσει της πορείας της όλη τη σεζόν και ο στόχος της για φέτος είναι ανάλογος. Πρόσθεσε στα στοπερ τον Ντιακαμπί από τη Λιόν, τον Πιτσίνι στη θέση του δεξιού μπακ, τους Βας και Τσερίσεφ για λύσεις στης μεσαία γραμμή και μεσοεπιθετικά, ενώ εκπληκτική η διπλή ενίσχυση στην επίθεση με τους Γκαμεϊρό και Μπατσουαγί. Παράλληλα, κράτησε τον Κοντογκμπιά από την Ίντερ καταβάλλοντας 25 εκατ. ευρώ. Μέσα στην εβδομάδα παραχώρησε τον Τζάτζα στην Τορίνο, αφού δεν υπάρχει χώρος μετά τις δύο προσθήκες που πραγματοποίησε στην επίθεση.

Η Ατλέτικο όχι μόνο δεν… κατεβαίνει επίπεδο, αλλά φέτος με «όπλο» και την οριστική παραμονή του Αντουάν Γκριζμάν, δημιούργησε γύρω από τον Γάλλο (και κατόπιν απαίτησης του ίδιου για να παραμείνει) το πιο δυνατό ρόστερ επί εποχής Ντιέγκο Σιμεόνε. Με το… καλημέρα στη σεζόν, λοιπόν, δήλωσε ότι είναι εδώ για να τους κοιτάξει όλους στα μάτια. Σπουδαία επικράτηση με 4 – 2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, σε μια πολύ μεγάλη και ισχυρή ψυχολογική ντόπα εν όψει της έναρξης της σεζόν. Πέρα, λοιπόν, από την παραμονή των Γκριζμάν, Όμπλακ και Γοδίν που είναι σαν μεταγραφές, πρόσθεσε αντί 70 εκατομμυρίων τον Λεμάρ από τη Μονακό και τους Αρίας, Ρόντρι, Κάλινιτς, Ζέλσον Μαρτίνς ενώ άφησε τους Τόρες, Γκάμπι, Γκαμεϊρό, Βρσάλικο. Σε ό,τι αφορά το αποψινό ματς, που αποτελεί και μία από τις πιο δύσκολες πρεμιέρες για τους «ροχιμπλάνκος», εκτός έχει μείνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λούκας Ερναντέζ, καθώς έχει τιμωρία από πέρυσι.

Η Ατλέτικο τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον… αέρα της Βαλένθια, αλλά δεν έχει καμία σχέση η περσινή και η φετινή Βαλένθια με αυτή των περασμένων χρόνων. Προβλέπω ανοιχτό παιχνίδι και θα επιλέξω το OVER 2,5

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (2)

Comments (0)