Select your timezone: Select
Sin

Palermo - Brescia

01/22 19:00
Added 2011/01/21 21:10 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Palermo (Palermo) @-213 8/10 +3.76

Skirtumas tarp klubų tikrai yra. Palermo taikosi į europines vietas, tuo tarpu Brescia kovoja ir kovos dėl išlikimo šioje lygoje. Namų pranašumas Italijoje gana svarbus faktorius, o tą ir rezultatai atspindi daugelio komandų, ne išimtis ir šios dvi. Palermo namuose visada galingi ir gerą kovą pasiūlo net Italijos grandams. Bescia, ką jie? Namie sugeba pakovoti, tačiau išvykose atrodo labai silpnai. Ir tai vienas iš faktorių kodėl manau, kad pralaimės šį kartą. Antras dalykas, ši komanda prieš išvyką į Siciliją susikomlikavo padėti praeitose rungtynėse.. Diamanti, sakyčiau pagrindinis komandos variklis suspenduotas dėl kortelių pertekliaus, Bega - gynėjas taip pat turi tokią pat nuobaudą ir yra vienas iš gynybos ramsčių.. Ant nemažų klaustukų pagr. vartininkas Sereni, bei vienas taip pat iš rimtų puolėjų Eder. Taip pat abėjonės dėl Vaas ir Daprela. Jau vien pirmųjų dviejų nuostoliai tvirtai sakau, kad nemaži. Diamanti ne tik pats gali įmušti, tačiau ir dažnai padaro pusę darbo sukurdamas įvarčius draugams. Žinant, kad ir su juo Brescia nesisekdavo išvykose, tad be jo šį kartą bus dar sunkiau. Taip, yra Caracciolo, tačiau jis praktiškai vienintelis, o ir jis ne tokio tipo kaip Diamanti..
Palermo versis be Pinilla, Hernandez, Goian ir Garcia, tačiau nevadinčiau to dideliu nusotoliu, nes kam rungtyniauti yra. Ir puikių žaidėjų netrūksta tikrai be pastarųjų.
Palermo šioms rungtynėms atrodo tikrai kurkas geriau, visais aspektais.. Aišku būna visko, tačiau atrodo tikrai patraukliai žinant Brescia situaciją.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)