Select your timezone: Select
Edgaras1

Berankis R. - D.Ferrer

01/22 00:00
Added 2011/01/21 00:09 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Berankis R. (1T +6.5) @1.800 8/10 -8.00

Velgi as ir velgi prognoze susijusi su Ricardu.

Ko gero visi su nekantrumu lauke matcho, kada Berankis turejo susikauti su Nalbandianu. Dauguma tikejome, jog lietuvaitis paims bent viena seta ir jis paeme, taciau ne viena, o visus tris. Zinoma, nereiketu sios pergales labai sureiksminti, kadangi tikrai toli grazu neisvydome Nalbandiano sugebejimu. Fizine bukle si karta jam pakiso koja. Negerai dziaugtis kito nelaime, taciau mes ir nesidziaugiame. Mes dziaugiames uz Beranki! 😁

Taigi sekantis Ricardo varzovas didis ispanu "Franciskas Frankas" D.Ferrer (7 ATP). Tikrai nelengvas priesininkas, galintis pasigirti pergalemis pries tokius zaidejus, kaip : D.Nalbandian, R.Soderling, M.Llodra, S.Querrey, A.Murray, S.Warwinka... Ko gero uzteks. Ir kvailam jau manau aisku kokia gresme laukia jaunojo Ricardo. Keista, taciau 2010 laimetas tik vienas finalas - Valencijoje, pries M.Granollers. Gal visos jegos buvo kaupiamos AO? Kas cia zino.
Pirmieji du priesininkai Australijoje buvo graziai nusluoti. Truputi problemu kilo su J.Nieminen, taciau,matyt, ispanas tiesiog norejo pasiilseti viena setuka.

Apie Ricarda jau manau viska esu issakes ankstesnese prognozese. Jaunas, uoliai dirbantis bei labai perspektyvus tenisininkas. Man labai patiko keleta N. Bollettieri per interviu issakytu repliku/komentaru : „R. Berankis nėra didelis vaikinas, tačiau jis turi labai galingą smūgį. Stipriai paduoda ir atgal varžovui gali gražinti ne kamuoliuką, o monstrą. Jis nieko nebijo." Teniso ekspertas taipogi tikisi dideliu pergaliu is lietuvaicio puses ir manau ne bereikalo. Ricardas be abejones daug dirba ir stengiasi, tad tikrai yra vertas eiti toli. Nenoriu pasirodyti juokingas, taciau manau, jog netgi pats D.Ferrer gali buti ne tas, ties kuriuo butu suklumpama. Dar 2010 viduryje ispanas pralose amerikonui J.Blake (149 ATP), kuo Berankis prastesnis?

Asmeninis pasirinkimas butu visai paprastas, R.Berankis (+6.5). Daug komentaru neturiu realiai, tiesiog mano tokia vizija ir tikiuosi ji issipildis. Sirkime uz Ricarda, uz Lietuva visi drauge! Sekmes.


18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)