Select your timezone: Select
Edgaras1

Niculescu M. - Schiavone F.

01/21 00:00
Added 2011/01/20 22:16 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Niculescu M. (1T +3.5) @-125 8/10 -8.00

Siaip pas mergaites nemegejas lysti, taciau, kazko butent tokio geresnio pas vyrus nematau, nors gal ir neziurejau taip atidziai. O vat butent mergaiciu matchas iskarto krito i aki.

Taigi turime Monica Niculescu vs Francesca Schiavone. Trumpai, nieko nesiplesdamas apibudinsiu situacija.

Itale tikrai nesedetu 7 vietoje uz grazias akis ( ir tai, kazin ar tokios jau jos grazios, nors del skonio nesigincyjama). Pasiekimu tikrai yra 2010 viduryje, French Open ketvirtfinalyje nugaleta C.Wozniacki ir finale iveikta S.Stosur. Aisku negrazu butu nepamineti, jog viskas vyko ant clay dangos. Po siu pergaliu itale tese zaidima ant hard'o. Sekesi - vidutiniskai. Pralaimeta D.Safinai, kuri tikrai ne kazka be parodo pastaruoju metu, taip pat prakosta amerikonei M.Oudin, kuri velgi nieko "blatno". 2011 pradzioje retirinta varzybose su K.Mladenovic ir nuo to laiko matome ne ta Schiavone, kuria matydavome anksciau. Prasidejus AO 2/2 rungtyniu buvo atiduota po seta, A.Parra-Santonja (68 ATP) bei R.Marino (104 ATP). Zaidimas suprastejes, isiveliama i ilgas kovas, pries 100'nes raketes. Taigi, ne kas istikruju, ne kas.

Niculecsu irgi ne stebuklas. Gauta nuo ivairaus rango raketeliu. Taciau esu suzavetas jos pastaraja forma. Kalbu butent apie paskutines dvi kovas. Rezultatu 6:0 6:3 "sudraskyta" Timea Bacsinszky (50 ATP), 6:4 6:1 "suvalgyta" Tsvetana Pironkova (36 ATP). Keista ar ne? Ko gero visos jegos buvo laikomos butent AO. Rezultatai siame turnyre akivaizdziai kalba patys uz save.

Realiai visgi itale yra labiau patyrusi, taciau net neabejoju, jog Niculecsu ne ka maziau nori laimeti ir butent dabar, tai gali padaryti. Ko gero visi sutiktume, jog pas merginas daznai buna visko, taciau si karta, manau verta surizikuoti ir pabandyti.

Taigi tikiuosi, jog rumune siandiena bus kovingai nusiteikusi ir renkuosi siek tiek saugesni varianta (+3.5), su patraukliu koeficientu. Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)