Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Samtredia v Tobol

07/10 19:00
Added 2018/07/10 17:11 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Match Winner @1.720 6/10 +4.32

Έντρα στη διαδικασία του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League, με τη Σαμτρέντια από τη Γεωργία να φιλοξενεί στην Τιφλίδα την Τομπόλ, που είνα αυτή τη στιγμή στην 3η θέση στο πρωτάθλημα του Καζακστάν.
Τι εστί Σαμτρέντια; Ομάδα από τη Γεωργία που το 2016 κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας, την επόμενη σεζόν τερμάτισε 3η, οπότε σήμερα είναι στα προκριματικά του Γιουροπα Λιγκ. Η φετινή σεζόν είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία, καθώς η πορεία της είναι μια κατηφόρα στην οποία δεν φαίνεται ότι μπορεί να μπει άμεσα φρένο. Είναι τελευταία στη βαθμολογία με 9 βαθμούς έπειτα από 18 αγωνιστικές, μετρά 5 συνεχόμενες ήττες (3 – 13) και έχει να πάρει βαθμό από τις 26/5, ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Κολκέτι Πότι. Όσο για νίκη για το πρωτάθλημα; Αυτή προέκυψε στις 5 Μαρτίου επί της Λοκομοτίβ Τιφλίδας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας παραιτήθηκε και η ομοσπονδία(!) της έδωσε αυτόν της Κ-21 της εθνικής ομάδας, για να έχει κάποιον στον πάγκο σε ευρωπαϊκό ματς!!
Τομπόλ. Ομάδα από το Καζακστάν και μάλιστα στη βόρεια πλευρά της χώρας. Τερμάτισε 5η, αλλά ευνοήθηκε από το γεγονός ότι η Ορνταμπάσι δεν μπόρεσε να δηλώσει συμμετοχή και έτσι όλοι τερμάτισαν μια θέση ψηλότερα. Πρόκειται για μια μεσαία ομάδα της χώρας, που το 2010 κατέκτησε το πρωτάθλημα και από τότε έχει μια σταθερή πορεία ανάμεσα σε 5η και 7η θέση. Τη φετινή σεζόν τα πηγαίνει περίφημα, αφού είναι 3η σε 17 αγωνιστικές. Είναι πολύ σκληρή ομάδα, αφού με δυσκολία δέχεται γκολ (πρόσφατο το 0 – 0 κόντρα στην Αστάνα) και παράλληλα με δυσκολία σκοράρει, έχοντας 19 γκολ σε 17 ματς. Με άλλα λόγια, οι φιλοξενούμενοι έχουν ιστορική ευκαιρία για να προκριθούν.
Μελετώντας αυτά τα χάλια που έχουν οι γηπεδούχοι, που είναι τελευταίοι στο πρωτάθλημα Γεωργίας και κόντρα σε μια αξιοπρεπέστατη ομάδα από το Καζακστάν, θα πάω με το διπλό

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)