Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Iran v Portugal

06/25 21:00
Added 2018/06/25 14:25 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Match Winner @1.700 6/10 -6.00

Τελευταία αγωνιστική για τον 2ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Πορτογαλία να θέλει απλά έναν βαθμό κόντρα στο Ιράν για να εξασφαλίσει τη παρουσία της στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Το πάλεψε πάρα πολύ κόντρα στην Ισπανία για τη 2η αγωνιστική, αλλά το Ιράν στάθηκε πραγματικά άτυχο, αφού το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση από τα πόδια του Ντιέγκο Κόστα, δεν κατάλαβε ούτε ο ίδιος ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης πώς το πέτυχε. Παρ’ όλα αυτά, το Ιράν μένει με τη… γλύκα της πραγματικά αξιόμαχης εμφάνισης και παρά την ήττα με 1 – 0 καταφέρνει να παίζει την πρόκρισή της την τελευταία αγωνιστική και να εξαρτάται η τύχη της από τα δικά της πόδια. Για να πετύχει, όμως, το… θαύμα θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία .
Νίκη για την Πορτογαλία κόντρα στο Μαρόκο, που φέρει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του Φερνάντο Σάντος και φυσικά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Με γκολ του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, οι Ίβηρες άνοιξαν το σκορ και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο έμπειρος τεχνικός. Χωρίς κανένα ρίσκο, χωρίς να διακινδυνεύσει ούτε στο ελάχιστο, έκλεισε τους χώρους, θέλοντας να κρατήσει το μηδέν και τελικά το αποτέλεσμα τον δικαίωσε με το τελικό 1 – 0. Βέβαια, υπήρξαν στιγμές που το Μαρόκο, λόγω και των ποιοτικών μονάδων που διαθέτει, έβαλε δύσκολα στην άμυνα των Πορτογάλων, αλλά οι τρεις βαθμοί πιστώθηκαν στους παίκτες του Σάντος. Πλέον, χρειάζονται μόλις έναν βαθμό για την πρόκριση.
Το ματς θα πάει εκεί που θέλει η Πορτογαλία. Θα πάει το ματς σε αργό τέμπο, από τη στιγμή που και ο βαθμός της κάνει και εφόσον παρουσιαστούν οι ευκαιρίες μπροστά θα κυνηγήσει και το γκολ. Αμυντικά το σύνολο του Φερνάντο Σάντος είναι σταθερότατο και μπορεί να κρατήσει το μηδέν κόντρα στο επιθετικά δυσκοίλιο σύνολο του Ιράν. Έτσι, εύκολα η δύσκολα μπορεί να πάρει την νίκη.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)