Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Uruguay v Russia

06/25 17:00
Added 2018/06/25 14:14 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Yes (Both Teams To Score) @1.900 6/10 -6.00

Στο Κόσμος Αρένα, χωρητικότητας 45.800 θέσεων, της πόλης Σαμάρα θα λύσουν τις διαφορές τους Ουρουγουάη και Ρωσία με φόντο την πρώτη θέση του ομίλου.
Με την γνωστή συνταγή και το αγαπημένο της 1-0 η Ουρουγουάη κέρδισε και τη Σαουδική Αραβία και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Απόψε θα παίξει την πρωτιά κόντρα στη διοργανώτρια Ρωσία. Θέλει μόνο νίκη, αφού υστερεί στη συνολική διαφορά τερμάτων της αντιπάλου της. Κρατάει απαραβίαστη την εστία της εδώ και πέντε αγώνες. Ο Σουάρες άνοιξε λογαριασμό και είναι έτοιμος για ανάλογη συνέχεια. Στα αγωνιστικά ο κόουτς Ταμπάρες αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχές σε κάποιους παίκτες που ως τώρα δεν έχουν ξεκινήσει βασικοί, αλλά όχι σε σημείο να επηρεαστεί η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας.
Εχει εκπλήξει τους πάντες ευχάριστα η γηπεδούχος Ρωσία ως τώρα. Όχι γιατί κέρδισε τις κατώτερες θεωρητικά Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία, αλλά γιατί το έπραξε πολύ εύκολα με 3-1 και 5-0 αντίστοιχα. Στην πρόσφατη τριάρα επί των Αφρικανών o Τζιούμπα ήταν εξαιρετικός στην επίθεση βρίσκοντας γκολ για δεύτερο σερί ματς, όπως και ο καταπληκτικός Τσερίσεφ που έφτασε τα τρία γκολ στη διοργάνωση. Στα αγωνιστικά δεδομένη η απουσία του Τζαγκόεφ, ενώ ο Ζιρκόφ προπονήθηκε μόνος του λόγω ενοχλήσεων και εφόσον η πρόκριση έχει εξασφαλιστεί δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει. Παίρνει την πρώτη θέση με νίκη ή ισοπαλία.
Οι δύο ομάδες κατάφεραν με το 2/2 να προκριθούν στην επόμενη φάση. Απόψε παίζουν ουσιαστικά την πρωτιά του ομίλου. Η Ρωσία βολεύεται και με την ισοπαλία, αλλά δεν πρόκειται να παίξει γι’ αυτή. Ελεύθερο ματς, όπου αναμένονται και κάποιες αλλαγές από τους δύο προπονητές. Θεωρώ πως από ενα γκολ το έχουν στην σημερινή αναμέτρηση.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)